Την... ΑΕΚ στην ειδική βαθμολογία με τις πιο φορμαρισμένες ομάδες «έπιασε» ο Άρης μετά την νίκη στην 9η αγωνιστική.
Η Ελαφρά Ταξιαρχία τις τελευταίες 5 αγωνιστικές έφτασε τους 12 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ, με την πεντάδα να συμπληρώνουν Ανόρθωση και Απόλλωνας με 9 βαθμούς.
Η βαθμολογία των τελευταίων 5 αγωνιστικών:
ΑΕΚ 12
Άρης 12
ΑΠΟΕΛ 10
Ανόρθωση 9
Απόλλωνας 9
Ολυμπιακός 8
ΑΕΛ 7
Ομόνοια 6
Πάφος 5
ΠΑΕΕΚ 4
Δόξα 2
Εθνικός 1
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.