Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναθηναϊκός δίνει μέσα σε ένα μήνα οκτώ παιχνίδια, η έκβαση των οποίων θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το που θα φτάσει το τριφύλλι την τρέχουσα σεζόν τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.
Το τριφύλλι αρχής γενομένης από το ματς με την Λαμία εκτός έδρας ξεκινάει μια σειρά από αγώνες, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν το πού θα φτάσουν οι πράσινοι την τρέχουσα σεζόν.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο βαθμολογικά στο πρωτάθλημα, μιας και μετά από 9 αγωνιστικές έχει μαζέψει 11 βαθμούς. Είναι λοιπόν ισόβαθμος με τον Άρη στην 7η θέση ενώ από τον ΠΑΣ Γιάννινα (5ος) και από τον Βόλο (4ος) είναι στο -2 και -3 αντίστοιχα.
Τα αποτελέσματα λοιπόν που θα πάρει στα επόμενα ματς μέχρι την διακοπή μπορεί είτε να τον εδραιώσουν στην 5αδα ή να τον αφήσουν πολύ πίσω στο κυνήγι της. Είναι προφανές ότι φέτος ειδικά η υπόθεση Ευρώπη αποτελεί δεδομένο και όχι στόχο. Παράλληλα, έχει και τα παιχνίδια για το Κύπελλο με τον Βόλο, που φυσικά η πρόκριση είναι αυτοσκοπός.
Μετά λοιπόν από το ματς με την Λαμία, υποδέχεται τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο ( 28/11) ενώ στη συνέχεια δίνει το πρώτο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος στην έδρα του με τον Βόλο (30/11 ή 1/12 ή 2/12).
Στη συνέχεια, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ένωσης στο ΟΑΚΑ (5/12) για την 12η αγωνιστική της Super League. Την 11η Δεκεμβρίου και στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο οποίος κυνηγάει όλα τα ματς σαν να είναι τα τελευταία, καθώς βρίσκεται ιδιαίτερα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Τέσσερις μέρες αργότερα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας (14η αγωνιστική, 15/12). Στις 19 του επόμενου μήνα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για την 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ενώ ο κύκλος κλείνει με τη ρεβάνς κόντρα στον Βόλο εκτός έδρας (21/12 ή 22/12 ή 23/12 , Κύπελλο).
Είναι μια σειρά λοιπόν από αγώνες συνεχόμενους. Το τριφύλλι δίνει σε ένα μήνα 8 ματς μείζονος σημασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου. Μένει να δούμε λοιπόν αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εντός στόχων μετά από αυτή τη σειρά ή θα είναι οριστικά με την πλάτη στον τοίχο.
Αναλυτικά τα ματς:
Λαμία-Παναθηναϊκός 22/11
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 28/11
Παναθηναϊκός Βόλος 30/11 ή 1/12 ή 2/12 (Κύπελλο)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 5/12
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 11/12
Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 15/12
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 19/12
Βόλος-Παναθηναϊκός 21/12 ή 22/12 ή 23/12 (Κύπελλο)
sdna.gr
Τοποθέτηση Σταύρου Δημοσθένου για τις εξελίξεις στην ΚΟΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS