Ακολουθήστε μας στο Google news
Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων το ενδιαφέρον στρέφεται ξανά στα εθνικά πρωταθλήματα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων θα κριθούν τα πάντα.
Στον Stoiximan δεν μπορείς να προβλέψεις μόνο τι θα συμβεί στα παιχνίδια αυτά, αλλά και μπορείς να ποντάρεις και σε μακροχρόνια στοιχήματα. Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής Ευρώπης; Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ; Ο
Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις (και) στα μακροχρόνια στοιχήματα!
Πόνταρε ΤΩΡΑ στον επόμενο κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκόμισε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, αφού όσο πιο νωρίς ποντάρεις, τόσο πιο ψηλές αποδόσεις θα βρεις! Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης στο τέλος της σεζόν; Στον Stoiximan θα βρεις τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα!
Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκινά και φέτος ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο. Έχει απόδοση 4.75. Πολύ κοντά της στα προγνωστικά βρίσκεται και η Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 5.00. Κοντά τους και η Παρί Σεν Ζερμέν του Μέσι, του Μπαπέ και του Νεϊμάρ με απόδοση 5.25. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ ακολουθεί με απόδοση 6.75, ενώ η κάτοχος του τίτλου Τσέλσι έχει απόδοση 8.50 για να κάνει το ριπίτ.
Αυτές οι πέντε ομάδες βρίσκονται πιο ψηλά με βάση τις αποδόσεις του Stoiximan, αφού άλλες παραδοσιακές δυνάμεις δεν πείθουν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ρονάλντο δίνει 15.00, ο Άγιαξ και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο 20.00, η Γιουβέντους δίνει 25.00, η Ατλέτικο Μαδρίτης 35.00 και η Μπαρτσελόνα 50.00!
Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Διαμορφώθηκε το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες για το στάδιο προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS