Αύριο θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων του Απόλλωνα ο Μπασέλ Ζραντί. Ο 28χρονος άσος χθες είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Λιβάνου. Αγωνίστηκε για 90 λεπτά στην ήττα με 1-0 που δέχθηκαν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Είναι ο πιο βαρυφορτωμένος παίχτης του Απόλλωνα ο Ζραντί, αφού τους τελευταίους 4 μήνες συνολικά κατέγραψε 16 συμμετοχές. Αγωνίστηκε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος, 2 στο Κόνφερενς Ληγκ και άλλους 5 αγώνες στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ του Κατάρ.
Θα’ χει την ευκαιρία να ξεκουραστεί για μερικές μέρες, εναπόκειται στον Τσόρνιγκερ, αν θα τον χρησιμοποιήσει βασικό ή θα τον ξεκουράσει την Δευτέρα με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.