Ακολουθήστε μας στο Google news
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Άρης, Λύσανδρος Λυσάνδρου.
Αναλυτικά:
Για τα λεωφορεία ενόψει Ομόνοιας: «Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια βγαίνουμε προς τα έξω και καλούμε τους φίλους της ομάδας να μας στηρίξουν. Στην προσπάθεια οι φίλοι του Άρη, αλλά και οι φίλοι του ποδοσφαιρικού στη Λεμεσό να βρίσκονται κοντά μας, έχουμε κάνει αρκετές ενέργειες. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε αρκετό κόσμο γιατί είμασταν και στη δεύτερη κατηγορία, όμως πολύ παλαιότερα θυμάμαι ότι στο γήπεδο πήγαιναν δύο με δυόμισι χιλιάδες οπαδοί του Άρη».
Για τη φετινή πορεία του Άρη: «Είχαμε πει ότι με την κάθοδο του επενδυτή θα άλλαζαν πολλά πράγματα στην ομάδα και όντως έτσι γίνεται. Αρχίζοντας από τον τελευταίο που εργάζεται εκεί μέχρι τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή υπάρχει πάρα πολλή βοήθεια και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».
Αν νιώθουν δικαιωμένοι στον Άρη: «Σίγουρα είμαστε διακαιόμενοι, μας πήρε αρκετό χρόνο για να επιτευχθεί αυτό, όμως βρήκαμε ανθρώπους που αγαπούν τον Άρη και φαίνεται ότι γίνεται πάρα πολλή δουλειά».
Για την Ομόνοια: «Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Η Ομόνοια έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι το φαβορί, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι με το τέλος της χρονιάς θα είμαστε στην εξάδα, όμως αυτό εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές».
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε τον 23χρονο μέσο Geovane Meurer
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS