Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Κυριάκου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για την φετινή πορεία των μαυροπρασίνων και όχι μόνο.
Τι είπε:
Για το ταξίδι στην Κρήτη και το φιλικό με τον ΟΦΗ: «Μόλις τελειώσαμε την προπόνηση. Δουλεύουμε στο πλάνο του προπονητή για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Το ταξίδι στην Κρήτη μας έδωσε αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Ήταν για καλό σκοπό το φιλικό, πολύ καλή εμπειρία, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια».
Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είμαι πεπεισμένος πως θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Δεν έχουμε στο μυαλό μας τη ρεβάνς για τον τελικό Κυπέλλου, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Βλέπω πως έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, όμως το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και να προχωράμε».
Για την είσοδο στην πρώτη εξάδα: «Μπορεί να είναι και πιο δύσκολο, αλλά και πιο εύκολο. Μπορούμε να μπούμε στο πρώτο γκρουπ. Κάποιες μεγάλες ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά, όμως τώρα βρίσκουν ξανά τα πόδια τους. Δεν ξηλώθηκε η ομάδα, όμως έγιναν ποιοτικές προσθήκες. Παίρνουμε αποτελέσματα και αν δουλέψουμε περισσότερο μπορούμε να μείνουμε στα ψηλά. Και σε ισοπαλίες, βλέπω τους συμπαίκτες μου να μην είναι ικανοποιημένοι. Αυτό ήθελε να αλλάξει και ο κ. Τορναρίτης, όταν ανέλαβε την ομάδα, προσπαθεί να μας αλλάξει την νοοτροπία. Είναι πάντα δίπλα μας, μας στηρίζει και μας παρέχει ότι ζητήσουμε».
Για το αγωνιστικό: «Δεν έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Περιμένουμε την επιστροφή των Γουίλσον και Ευτυχίδη».
Για την Εθνική ομάδα: «Δεν πρέπει να παίρνουμε τέτοια αποτελέσματα. Έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ και δεν μας ταιριάζει αυτή η εικόνα, οι αρμόδιοι θα πρέπει να βρουν τις λύσεις».
Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται (σσ. με μία εκκρεμότητα) σήμερα (15:30) η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
BEST OF THEMASPORTS