Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο φετινό του ντεμπούτο ο Κωνσταντίνος Παναγή με τη φανέλα της Ομόνοιας συνδύασε νίκη και… clean sheet.
Ο Κύπριος τερματοφύλακας ισοφάρισε τον.. Φαμπιάνο, καθώς ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας διατήρησε απαραβίαστη την εστία της Ομόνοιας μόνο μία φορά, στο ματς με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.
Οι πράσινοι που με τον Φαμπιάνο κάτω από την εστία είχαν καταφέρει να μην δεχθούν γκολ στα 20/32 ματς της περσινής σεζόν, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν δείχνουν την ίδια σταθερότητα.
Για να μπορέσει η Ομόνοια να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά το διπλό στο Δασάκι θα χρειαστούν κι άλλα… clean sheets. Το πολύ ψηλό 62,5% του Φαμπιάνο είναι ένας λόγος που η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ εξασφάλισε πολλές νίκες που αποδείχθηκαν πολύτιμες στην πορεία για την κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος.
Ο Παναγή με την πρώτη του εμφάνιση κατάφερε πραγματοποιώντας και μία εξαιρετική απόκρουση με… απογείωση, να καταγράψει το πρώτο του clean sheet και τουλάχιστον στο επόμενο δίμηνο, απόντος του Φαμπιάνο, μαζί με τον Ουζόχο καλούνται όποτε κληθούν να… κατεβάσουν τα ρολά. Είναι ένας σχεδόν βέβαιος δρόμος προς την επιτυχία.
Ο Λοΐζος Λοΐζου, είναι μεταξύ των πιο έμπειρων νέων ποδοσφαιριστών σύμφωνα με την CIES Football Observatory
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS