Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Super Sport FM.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του για την Εθνική Ανδρών Κύπρου:
«Καταρχήν δεν μπορώ να εκφράσω την επίσημη θέση της ΚΟΠ. Πρέπει να γίνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα για να δούμε τι φταίει. Θα σας πω τι δική μου άποψη, ότι δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Δεν πρέπει να βάζουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, να κάνουμε την ανάλυση έξω από του κουτί, να δούμε τις οδυνηρές πραγματικότητες γιατί έχουμε πατώσει. Φταίνε όλοι, όχι μόνο ο προπονητής και οι παίκτες, και η Ομοσπονδία. Φτάσαμε στην ώρα μηδέν. Αυτά που βλέπουμε σήμερα, μπορεί να είναι λάθη ή παραλείψεις προηγούμενων χρόνων. Οι παίκτες μας παρουσιάζονται πολύ κάτω από ό,τι αναμέναμε. Δεν είμαι προπονητής για να κρίνω. Εγώ θέλω να μάθω από τους πρωτοκλασάτους τι πρόσφεραν, είναι ευχαριστημένοι από τον εαυτό τους; Παίζουν για τη φανέλα ή πίσω στο μυαλό τους είναι και άλλα πράγματα. Είναι κάποιοι που δεν προσφέρουν όσα μπορούν. Δεν υπάρχει η αγάπη για το σήμα που φορούν και λυπάμαι που το λέω. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν θέλω να τα ισοπεδώνω όλα. Δηλαδή, οι προπονητές των ομάδων είναι ευχαριστημένοι από τους παίκτες που τροφοδοτούν την Εθνική; Μήπως έφτασε η ώρα να σκεφτόμαστε τις λύσεις και άλλων χωρών όπως για παράδειγμα η Μάλτα; Να Κυπριοποιήσουμε ξένους; Και μην ακούσω να λένε ότι είμαι ενάντια στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Απλά δεν αντέχω να βλέπω την Εθνική μου να διασύρεται στο γήπεδο.
Πρέπει σαν ΚΟΠ να βρούμε το πρόβλημα. Χθες είδα ορισμένους παίκτες να προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό. Μπας και πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι γίνεται και στις μικρές εθνικές; Αν καταλήξουμε ότι άτομα δεν μπορούν να φτάσουν στην Ανδρών, τότε πρέπει να ψάξουμε και τη λύση της Κυπριοποίησης. Αυτή τη στιγμή η Κύπρος χρειάζεται άμεσα εμβολιασμό με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Επαναλαμβάνω πως αυτή είναι καθαρά δική μου άποψη. Και δεν έχω τίποτα με τους Κύπριους παίκτες, ούτε με τον κύριο Κωστένογλου και πρέπει να κοιτάξουμε και κάτω από το χαλί. Αν πούμε του κ. Κωστένογλου πήγαινε στο καλό και φέρουμε έναν άλλο κ. Κωστένογλου τότε δεν θα δούμε διαφορά».
Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Hλίας Πούλλος έδωσε σήμερα η Ομόνοια απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 0-4.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS