Ακολουθήστε μας στο Google news
Στον Super Sport FM μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά, ο οποίος αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της Λεμεσιανής ομάδας, αλλά και στη μάχη του τίτλου του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας και για τις μεγάλες ομάδες.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για την πορεία του Άρη: «Θεωρούμε ότι απέναντι στις ομάδες που παίξαμε, είχαμε καλή εικόνα και τα προσεγγίσαμε το ίδιο. Πάμε έτσι και στον επόμενο αγώνα με την Ομόνοια. Ξέρουμε τις δυσκολίες, πάμε να παλέψουμε και θα δείξει την Κυριακή. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από το καλοκαίρι. Ξέρουμε ότι η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες και πιστεύουμε ότι σύντομα θα φτάσουμε στο μάξιμουμ τις απόδοσής μας. Κάνουμε καλή πορεία και τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Άλλαξαν όντως άρδην τα δεδομένα από την έλευση των επενδυτών και έχουμε καλές πιθανότητες να διακριθούμε. Πολλοί παίκτες άργησαν να έρθουν. Και με την πανδημία είχαμε προβλήματα. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ενώ οι απουσίες που υπάρχουν είναι οι κόκκινες κάρτες. Επιστρέφει και ο Καζού που είναι ένας σημαντικός παίκτης. Είμαστε μια ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες σε όλα τα παιχνίδια, προσπαθούμε όμως να έχουμε ένα πλάνο και η άμυνα είναι ομαδική δουλειά γιατί όλα αρχίζουν από εκεί. Αν θες να κερδίσεις ένα παιχνίδι δεν μπορείς να δεχθείς πάνω από ένα γκολ σε ένα παιχνίδι».
Για τις ομάδες Big-6: «Εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο ο όρος έκπληξη που ακούμε. Εγώ βλέπω τα πράγματα όπως είναι αγωνιστικά. Η κοινή γνώμη λέει ότι τα μεγάλα ονόματα ομάδων, οι λεγόμενες Big-6 πρέπει να είναι στην εξάδα. Αν δεν το αξίζουν εγώ δεν θα το πω ποτέ. Όσοι το αξίζουν θα είναι εκεί. Υπάρχει ακόμη πάρα πολύς δρόμος και αν θέλουμε να διακριθούμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως σήμερα».
Για τα μετεγγραφικά: «Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου που είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς έχουμε ακόμη. Μετά θα αποφασίσουμε τι πρέπει να αλλάξουμε και αν θα αλλάξουμε κάτι».
Με μακροσκελή ανάρτηση του στα social media, ο επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου, εξηγεί αναλυτικά για τους λόγους που προχώρησαν στην αγορά του ακίνητου στην Αρχέρμου, απαντώντας παράλληλα σε όλους τους λασπολόγους, όπως τους χαρακτηρίζει.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS