Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα σενάρια για επιστροφή Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό, η αλήθεια για Τάνκοβιτς και οι επαφές του Δώνη με ξένο σύλλογο. Φήμες για όλους και για όλα.
Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.
Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.
* Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο, που στα 28 του χρόνια διανύει τις πιο ώριμες ποδοσφαιρικές μέρες της καριέρας του, είναι στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς… Πρόκειται για τον αρχηγό της Ανόρθωσης και της Εθνικής Κύπρου, Κώστα Αρτυματά του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιανουάριο. Κάπτεν στην Εθνική Κύπρου, κάπτεν και στην Ανόρθωση, με την οποία μετράει 82 συμμετοχές, έξι γκολ και μια ασίστ την τελευταία τριετία. Ο 28χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο είχε καταγράψει 92 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει και από τα μέρη μας,.. Ο Γιοβάνοβιτς τον γνωρίζει καλά λόγω της θητείας του στην Κύπρο. (LIVESPORT)
* Ο Ολυμπιακός κοιτάζει για χαφ και μέσα στα σενάρια υπάρχει κι ένα που αφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής του Γκιλιέρμε, ίσως επειδή έφυγε ο Τσάβι για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα κι ήταν εκείνος που τον πήρε στην Αλ Σαντ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι ο Βραζιλιάνος έφυγε πριν από περίπου έναν χρόνο επειδή είχε μεγάλη πρόταση για να πάει στο Κατάρ κι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, ενώ το ότι έφυγε ο Ισπανός τεχνικός δεν σημαίνει ότι θα έχει πρόβλημα ο ίδιος. Δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής θέμα επιστροφής του… (SPORTDAY)
* Δεν έχασαν την ευκαιρία της διακοπής στην ΑΕΚ για να εντείνουν τις κινήσεις προετοιμασίας στον σχεδιασμό. Είχαμε και ταξίδι στο εξωτερικό τα τελευταία 24ωρα για στελέχη της ομάδας. Για μεταγραφικά ζητήματα και όχι μόνο. Υπάρχουν επαφές που αφορούν κι άλλες πτυχές της οργάνωσης της ομάδας και δη των ακαδημιών. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)
* Παίζει ψηλά ο Ανχιλέρι στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά εγώ θα συμβούλευα να κοιτάξουν τα ΜΜΕ προς άλλη πλευρά. Προς την Ευρώπη, δηλαδή, διότι ο Μαρτίνς έχει κάποιες ενστάσεις για τους Αργεντινούς. Εκείνους, δηλαδή, που στερούνται ευρωπαϊκής εμπειρίας. Οπότε, ας μην αποκλείσουμε έναν Λατίνο με παρουσία στην Ευρώπη! (SPORTDAY)
* Βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λέγκια Βαρσοβίας είναι ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας προπονητής έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από την πολωνική ομάδα στην οποία μάλιστα αγωνίζεται ο Ματίας Γιόχανσον που συνυπήρξε με τον Δώνη στο «τριφύλλι». Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τα Μέσα της Πολωνίας να φέρνουν τον Δώνη προ των πυλών της Λέγκια. (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)
* Η διάψευση νούμερο 2 χθες από την ΑΕΚ, αφορούσε τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Οι «κιτρινόμαυροι» αρνούνται πως έχουν ενημερώσει τον Σουηδό παίκτη να ψάχνει για νέα ομάδα ενόψει Ιανουαρίου. Αν και στην προκειμένη περίπτωση ο Τάνκοβιτς και ο μάνατζερ του, δεν περιμένουν τους «κιτρινόμαυρους» για να διερευνήσουν τις αγορές, από την στιγμή που ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε την τρέχουσα σεζόν στην «Ένωση». (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)
* Στην Αγγλία θεωρούν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και άλλα κλαμπ, έχουν πάντα στην ατζέντα τους τον Μαντί Καμαρά, ως στόχο που έχει αποδείξει την αξία του και υπό παρακολούθηση τον Αγκιμπού. Σποραδικά μεν, αλλά δίχως να εξαφανίζονται, υπάρχουν αναφορές σε μεταγραφικά ρεπορτάζ που υπενθυμίζουν τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Κι αυτό είναι κάτι που τιμά τους ίδιους και τον ελληνικό σύλλογο… (ΦΩΣ)
* Μόνο εύκολη δεν θα είναι η προσπάθεια της διοίκησης του Παναθηναϊκού για να καταλήξει σε συμφωνία με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Οι δύο πλευρές έχουν κάνει κάποιες πρώτες επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας τους, μια και το συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει το καλοκαίρι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, πάντως, ότι ο διεθνής εξτρέμ περιμένει τον Ιανουάριο που θα μπορεί μιλά με όποιον θέλει και φανερά… (ΦΩΣ)
* Εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που έσπευσε να «χαμηλώσει» το θέμα, καμία αντίδραση δεν υπήρξε από πλευράς Αστέρα Τρίπολης στα δημοσιεύματα που… στέλνουν τον Αντώνη Τσιφτσή στα Σπάτα. Οι Αρκάδες απέφυγαν να τοποθετηθούν, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα. Παρεμπιπτόντως, σιγή ασυρμάτου τηρείται για το θέμα ΑΕΚ και στο στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)
* Σκέψεις έγιναν κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό και για έναν ακόμη δεξιό μπακ, χωρίς να προκύπτει κάτι περισσότερο μέχρι στιγμής. Κι ίσως δεν εξαρτηθεί μόνο απ΄ τον Λαλά. (SPORTDAY)
*Μπορεί ο Μάξι Λοβέρα να μην «έπιασε» στον Ολυμπιακό αλλά ούτε και να εντυπωσίασε στη Ρασίνγκ (που δεν μπορεί και δεν θέλει να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς του τον χειμώνα), όμως αυτό δεν σημαίνει ενδιαφέρον συλλόγων. Και δεν είναι μόνο η Βάσκο στη Βραζιλία που θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει. Ασχολούνται με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό κι όλες οι ομάδες. Να επιστρέψει στον Ολυμπιακό έστω και μέχρι το καλοκαίρι δεν φαίνεται αυτήν τη στιγμή ότι θα συμβεί, λογικά θα βρεθεί κάποια λύση. (ΦΩΣ)
Πηγή: www.sdna.gr
Το σπριντ που έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια, για να πανηγυρίσει μαζί με τους παίχτες του την επίτευξη του 2-1, αποτελεί το γεγονός που συζητιέται περισσότερο, μετά την χθεσινή ισοπαλία με τον Ακρίτα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS