Ακολουθήστε μας στο Google news
Το 'χει μέσα του. Δεν μπορεί απλά να κάθεται και να βλέπει. Ο Τσάβι συμμετέχει με τον τρόπο του στις ασκήσεις που κάνουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του στη Μπαρτσελόνα.
Βγάζει το μπουφάν, φροντίζει πάντοτε να φοράει φόρμα για να είναι... ετοιμοπόλεμος κι όταν χρειαστεί να δείξει κάτι συγκεκριμένο, αναλαμβάνει δράση.
Ο Τσάβι, έχοντας φυσικά διατηρηθεί σε εξαιρετική κατάσταση μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα, δεν διστάζει να είναι εκείνος που βγάζει τις σέντρες προς τους ποδοσφαιριστές του για τις ασκήσεις με τα τελειώματα στις προπονήσεις της ομάδας.
Φωνάζει τις οδηγίες για τις τοποθετήσεις των παικτών μπροστά από την εστία και κάνει τα γεμίσματα, από τα οποία οι παίκτες του οφείλουν να «εκτελέσουν» και να βρουν δίχτυα.
gazzetta.gr
Ξανά στο εξωτερικό ο Πρόδρομος Πετρίδης για επαφές που σχετίζονται με τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS