Ένα από τα μεγαλύτερα prospects... ever στο ΝΒΑ ο οποίος δεν έκανε ποτέ την καριέρα που περίμεναν όλοι λόγω και των τραυματισμών, το 2005 γινόταν ο νεότερος παίκτης που έκανε ποτέ ντεμπούτο στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.
Στις 2 Νοεμβρίου 2005, η επιλογή των Λέικερς στο νούμερο 10 του draft, έμελλε να γράψει την... δική του ιστορία στο ΝΒΑ!
Σε ηλικία 18 χρονών και 6 ημερών, ο Άντριου Μπάινουμ «έσπαγε» το ρεκόρ του Ζερμέιν Ο' Νιλ από τις 5 Δεκεμβρίου 1996 (18 χρονών και 53 ημερών) και γινόταν ο πιο νέος παίκτης που έκανε ντεμπούτο!
Ήταν το παιχνίδι των Λέικερς στο Ντένβερ (νίκη της ομάδας του κόντρα στους Νάγκετς με 99-97) όπου ο Μπάινουμ βρέθηκε στο παρκέ του «Pepsi Center» μόλις 05:28, μετρώντας σε αυτό διάστημα 0/2 σουτ, 2 ριμπάουντ και 2 τάπες.
Έκτοτε αγωνίστηκε σε άλλα 417 ματς του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 11,5 πόντους και 7,7 ριμπάουντ φορώντας επίσης τις φανέλες των Καβαλίερς και των Πέισερς,
gazzetta.gr
Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της αντιδρά έντονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Πάφο και πιο συγκεκριμένα την φάση όπου ζήτησε κόκκινη σε κτύπημα του Λουίζ στον Φιλιώτη.
Η Ανόρθωση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σένσι στο 78' νίκησε 1-0 την Freedom 24 Krasava ΕΝΥ στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» για την 9η αγωνιστική. Με 10 ποδοσφαιριστές από το 63΄λόγω αποβολής του Πάνκοφ η ομάδα του Ύψωνα.
Αυτή την εβδομάδα, στον απόηχο της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, η ομάδα της Overlap — Άντρεα Καφά, Βάσσος Ηλιάδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Χαμπής — σχολίασε όσα έγιναν και απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο;
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.