Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Super Sport FM.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για το νέο γήπεδο: «Το όνειρο του νέου γηπέδου είναι κοντά. Πραγματικό όνειρο γιατί ο κόπος μας αποδίδει καρπούς. Κάποιοι αναγνωρίζουν την προσπάθεια μας κάποιοι απλά δεν θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα. Οι ομάδες προσπαθούν και να ανταποκρίνονται για ένα καλύτερο αύριο στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχουν γήπεδα που είναι δύσκολα για τα ΜΜΕ αλλά πρέπει να βλέπουμε και την πραγματικότητα. Υπάρχει τεράστια προσπάθεια από όλους ενώ βοήθεια υπάρχει και από την ΚΟΠ για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο».
Για τη διαιτησία στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Δεν υπάρχει κάτι να πούμε για την διαιτησία. Και η ομάδα μου αδικήθηκε όπως όλες οι ομάδες. O ΑΠΟΕΛ άρχισε την ιστορία, για αυτό βάλαμε και εμείς μια φωτογραφία που αδικηθήκαμε. Αν υπάρχει μία ομάδα που αδικήθηκε κατά γενική ομολογία είναι η Δόξα. Τον βαθμό δεν μας τον έδωσε η διαιτησία αλλά το πάθος των ποδοσφαιριστών μας. Πρόβλημα με την διαιτησία υπάρχει γενικά όχι μόνο σε ένα αγώνα. Αν πείσουμε τον κόσμο ότι εμείς τραβάμε τις γραμμές του VAR ζήτω που καήκαμε. Λάθη γίνονται αλλά το VAR έχει βοηθήσει».
Για την βαθμολογική θέση της Δόξας: «Η ομάδα θα ανακάμψει και θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Η βαθμολογική μας θέση δεν είναι αντικατοπτρίζει την προσπάθεια μας. Όλοι πιστεύω παραδέχονται ότι θα έρπε να έχουμε τουλάχιστο 13 βαθμούς. Πρωταρχικός στόχος η παραμονή στην κατηγορία, αν στην πορεία βγει κάτι καλύτερο δεν λέμε όχι. Το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά θα παλέψουμε για το βαθμολογικό κέρδος».
Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Δεν πιστεύω ότι αυτό που έγινε στον αγώνα με την Ομόνοια ήταν αδυναμία του διαιτητή. Περιμένουμε τα αποτελέσματα από την έρευνα αν και δεν πιστεύω ότι θα βγει αποτέλεσμα».
Δείτε την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην FC Baniyas
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
BEST OF THEMASPORTS