Ο Λάζαρος Ρότα κατάλαβε απόλυτα γιατί τον έκανε αλλαγή ο προπονητής του, αλλά εξέφρασε τη στεναχώρια του επειδή για πρώτη φορά είχε πάει στο γήπεδο η μητέρα του για να τον δει.
Ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε αλλαγή τον Λάζαρο Ρότα στο 26' του αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, επειδή είχε ήδη κάρτα και επειδή φλέρταρε με την κόκκινη. Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Άρη, στον οποίο η ομάδα του νίκησε με 2-1, είπε:
«Μετά το σκληρό μαρκάρισμα νομίζω πως του είπε ο 4ος, δεν ξέρω ποιος, πως αν κάνω άλλο ένα μαρκάρισμα πως θα 'φάω' κόκκινη. Μου είπε ο προπονητής πως δεν είχε επιλογή, τον είχε ενημερώσει ο 4ος ότι θα δεχτώ κόκκινη στο επόμενο δυνατό μαρκάρισμα. Προστάτεψε την ομάδα, λογικό ήταν να με βγάλει. Μου είπε ο προπονητής 'δεν είχα επιλογή΄, του είπαν αυτό που σας είπα. Στεναχωρήθηκα που βγήκα γιατί είχε έρθει να με δει για πρώτη φορά η μητέρα μου, αλλά καταλαβαίνω. Νευρίασα με τον εαυτό μου, ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».
Αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς της ΑΕΚ, ανέφερε: «Το αγαπημένο μου σύνθημα είναι το "να παίζει η ΑΕΚάρα στα Φιλαδέλφεια... Πρώτα ο Θεός, μακάρι...».
gazzetta.gr
Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Απόστολος Μάντζιος, προχώρησε στην πρώτη του κλήση ποδοσφαιριστών, ενόψει των πρώτων αγώνων της ομάδας μας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις απέκτησαν οι συμμετέχοντες στο διήμερο συνέδριο (05-06/03/2025) που πραγματοποίησε η FIFPRO στην Ολλανδία, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 150 δικηγόροι από όλο τον κόσμο
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να επισκεφθεί τα κέντρα διαχείρισης κρίσεων του Υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.