Δύσκολες στιγμές για πρώην διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή, που χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση ήπατος, μετά από κατάρρευση που υπέστη σε τηλεοπτική εκπομπή.
Είδηση που... ταρακούνησε το αγγλικό ποδόσφαιρο, ήρθε στην επιφάνεια, καθώς πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση ήπατος.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων της Νιουκάστλ και της Γουέστ Χαμ και νυν τεχνικός της ομάδακας της Ίπσουιτς Κ23 μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για μια σειρά εξετάσεων, μετά την πρόσφατη κατάρρευσή του στα γυρίσματα του της εκπομπής «Celebrity SAS: Who Dares Wins».
Ο λόγος, για τον Κίερον Ντάιερ αποκάλυψε ότι χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος αφού διαγνώστηκε με σκληρυντική χολαγγειίτιδα.
Ο Ντάιερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο πρόγραμμα του Channel 4, στο οποίο διάσημοι συμμετέχουν σε εξαντλητικές εργασίες της SAS. Ως αποτέλεσμα του τραυματισμού, ο Dyer αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το show.
Αμέσως, ήρθε και η επίσημη τοποθέτηση της Ίπσουιτς, με ανάρτηση στις επίσημες σελίδες της ομάδας.
gazzetta.gr
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.