Ακολουθήστε μας στο Google news
Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Β' Κατηγορίας, ανάμεσα σε Ερμή και Καρμιώτισσα, καθυστέρησε για μερικά λεπτά να ξεκινήσει λόγω του ότι η Αστυνομία νόμιζε ότι το ματς θα ήταν πιο... αργά!
Συγκεκριμένα, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14:30, αλλά, όπως μετέδωσε η Cablenet, οι Αρχές, έφτασαν στο γήπεδο καθυστερημένα, διότι πίστευαν πως ο αγώνας θα άρχιζε στις 15:30!
Oι δύο ομάδες, περίμεναν μπροστά από τα αποδυτήρια, την Αστυνομία, που εν τέλει, άργησε μόνο μερικά λεπτά.
Τέσσερις εκπροσώπους θα έχουμε στην Ευρώπη την νέα σεζόν στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/03 @ 15:54
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΑΙΚ με τον Κακουλλή να κάνει προπόνηση.
13/03 @ 14:02
Με βαθιά θλίψη ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ισχύς Λύσης (ΑΣΙΛ) ότι χθες έφυγε από τη ζωή η Κατίνα Παναγίδη Μιχαηλίδη, η αγαπημένη Κατινού, εκ των ιδρυτών και η πρώτη Πρόεδρος, καθώς και Επίτιμη Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος του συλλόγου. Η μακαριστή άφησε πίσω της μια κληρονομιά γεμάτη ανθρωπιά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
13/03 @ 10:07
Φινάλε με στόχο την πρωτιά για την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17 στον 4ο όμιλο της Β΄Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων της UEFA.
07/03 @ 09:35
Εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις απέκτησαν οι συμμετέχοντες στο διήμερο συνέδριο (05-06/03/2025) που πραγματοποίησε η FIFPRO στην Ολλανδία, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 150 δικηγόροι από όλο τον κόσμο
06/03 @ 15:28
Συνεχίζεται η δράση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών με στόχο να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς φαινόμενα βίας, ρατσισμού και προκαταλήψεις.
06/03 @ 11:28
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
BEST OF THEMASPORTS