Ακολουθήστε μας στο Google news
Τέσσερα ματς απέναντι σε ομάδες, που περιλαμβάνονται στο κλαμπ των μεγάλων του νησιού, έδωσε ο Άρης. Είχε απολογισμό δυο νίκες, με Ανόρθωση και ΑΕΛ και δυο ήττες, από Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.
Στα δυο παιχνίδια που πήρε τα τρίποντα, μπορούσε και να μην τα καταφέρει. Ωστόσο, σε κανένα από τα δυο ματς, δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος, ότι δεν άξιζε την νίκη. Εκ των αποτελεσμάτων, η διαχείριση που έκανε ο Λιάσος Λουκά, ειδικά όταν οι αντίπαλοι πίεζαν για την ισοφάριση, ήταν ικανοποιητική. Τούτο φαίνεται άλλωστε και εκ του αποτελέσματος.
Τα παιχνίδια με τους μεγάλους που ηττήθηκε η ταξιαρχία, ουσιαστικά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Περισσότερες φάσεις είχε φτιάξει στο ματς με τον Απόλλωνα, όπου έπαιζε για μεγάλο διάστημα με παίχτη παραπάνω.
Με τον ΑΠΟΕΛ, οι τρεις βαθμοί χάθηκαν όταν οι πράσινοι απώλεσαν τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, πριν ο Σόουζα από καραμπόλα ανοίξει το σκορ στα μέσα της επανάληψης. Μετά η ομάδα δεν πίεσε ιδιαίτερα τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
Συμπερασματικά, θεωρούμε ότι η ομάδα του Λιάσου, παρουσίασε στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, «ψήγματα» νοοτροπίας μεγάλου κλαμπ.
https://themasports.tothemaonline.com/prepei-na-xafniastikan-oi-lomakin-kai-ntoympof/
Τούτο, νομίζουμε ότι συνέβη (ακόμα και) στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια, στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, στην άνετη νίκη επί του Εθνικού στο Δασάκι και στην σπουδαία ανατροπή που πέτυχε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Δόξα στο Μακάρειο.
Το ότι ήρθαν παίχτες ποιοτικοί, αλλά και με νοοτροπία και πέρασμα από ομάδες ψηλών απαιτήσεων, αποτελεί παράγοντα που συμβάλει στο να βλέπουμε ένα τόσο ανταγωνιστικό σύνολο.
Ευρισκόμενος αυτή την στιγμή στην δεύτερη θέση (θα μείνει εκεί μόνο αν χάσει ο Απόλλωνας από τον Ολυμπιακό), δεν μπορεί να πει κάποιος, ότι είναι από συγκυρίες ή από τύχη. Είναι με την αξία του. Εννοείται ότι πρέπει να συνεχίσουν έχουν τα κεφάλια μέσα οι πάντες, επειδή αν εφησυχάσουν, πολύ εύκολα θα απωλέσουν με πολύ κόπο και ιδρώτα.
Θα ήταν παράλειψη να μην επισημάνουμε, ότι έπεσαν έξω όσοι προέβλεπαν το Καλοκαίρι, πως ο Λιάσος Λουκά, δεν θα άντεχε την πίεση που συνεπάγεται να προπονεί μια ομάδα, που οι διαχειριστές της έριξαν «τρελό» χρήμα. Η αλήθεια είναι ότι συνηθίζεται στην Κύπρο, να υποτιμούνται οι ντόπιοι προπονητές.
Κάνει μικρή «κοιλιά» η Πάφος, λένε οι πιο ειδικοί από μας. Αυτό λένε άλλωστε οι εμφανίσεις της ομάδας του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, στα παιχνίδια με τους αιώνιους της Λευκωσίας…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
25/04 @ 13:39
Συνεχίζει στην Ομόνοια 29Μ ο Σωτήρης Φιάκας.
26/04 @ 20:45
H Oμόνοια κέρδισε με 3-0 την Πάφο για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σκόρερ για τους πράσινους οι Σεμέδο (2) και Εβάντρο.
24/04 @ 13:11
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Μιχάλης Σεργίου, με αφορμή την εξοντωτική ποινή στον Κύπριο προπονητή, Αντώνη Γιακουμή.
24/04 @ 10:20
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τα βραβεία του Συνδέσμου, για τις και το πως χειρίζονται το θέμα με τους ανήλικους ποδοσφαιριστές.
BEST OF THEMASPORTS