Ακολουθήστε μας στο Google news
Τέσσερα ματς απέναντι σε ομάδες, που περιλαμβάνονται στο κλαμπ των μεγάλων του νησιού, έδωσε ο Άρης. Είχε απολογισμό δυο νίκες, με Ανόρθωση και ΑΕΛ και δυο ήττες, από Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.
Στα δυο παιχνίδια που πήρε τα τρίποντα, μπορούσε και να μην τα καταφέρει. Ωστόσο, σε κανένα από τα δυο ματς, δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος, ότι δεν άξιζε την νίκη. Εκ των αποτελεσμάτων, η διαχείριση που έκανε ο Λιάσος Λουκά, ειδικά όταν οι αντίπαλοι πίεζαν για την ισοφάριση, ήταν ικανοποιητική. Τούτο φαίνεται άλλωστε και εκ του αποτελέσματος.
Τα παιχνίδια με τους μεγάλους που ηττήθηκε η ταξιαρχία, ουσιαστικά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Περισσότερες φάσεις είχε φτιάξει στο ματς με τον Απόλλωνα, όπου έπαιζε για μεγάλο διάστημα με παίχτη παραπάνω.
Με τον ΑΠΟΕΛ, οι τρεις βαθμοί χάθηκαν όταν οι πράσινοι απώλεσαν τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, πριν ο Σόουζα από καραμπόλα ανοίξει το σκορ στα μέσα της επανάληψης. Μετά η ομάδα δεν πίεσε ιδιαίτερα τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
Συμπερασματικά, θεωρούμε ότι η ομάδα του Λιάσου, παρουσίασε στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, «ψήγματα» νοοτροπίας μεγάλου κλαμπ.
https://themasports.tothemaonline.com/prepei-na-xafniastikan-oi-lomakin-kai-ntoympof/
Τούτο, νομίζουμε ότι συνέβη (ακόμα και) στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια, στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, στην άνετη νίκη επί του Εθνικού στο Δασάκι και στην σπουδαία ανατροπή που πέτυχε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Δόξα στο Μακάρειο.
Το ότι ήρθαν παίχτες ποιοτικοί, αλλά και με νοοτροπία και πέρασμα από ομάδες ψηλών απαιτήσεων, αποτελεί παράγοντα που συμβάλει στο να βλέπουμε ένα τόσο ανταγωνιστικό σύνολο.
Ευρισκόμενος αυτή την στιγμή στην δεύτερη θέση (θα μείνει εκεί μόνο αν χάσει ο Απόλλωνας από τον Ολυμπιακό), δεν μπορεί να πει κάποιος, ότι είναι από συγκυρίες ή από τύχη. Είναι με την αξία του. Εννοείται ότι πρέπει να συνεχίσουν έχουν τα κεφάλια μέσα οι πάντες, επειδή αν εφησυχάσουν, πολύ εύκολα θα απωλέσουν με πολύ κόπο και ιδρώτα.
Θα ήταν παράλειψη να μην επισημάνουμε, ότι έπεσαν έξω όσοι προέβλεπαν το Καλοκαίρι, πως ο Λιάσος Λουκά, δεν θα άντεχε την πίεση που συνεπάγεται να προπονεί μια ομάδα, που οι διαχειριστές της έριξαν «τρελό» χρήμα. Η αλήθεια είναι ότι συνηθίζεται στην Κύπρο, να υποτιμούνται οι ντόπιοι προπονητές.
Με ή χωρίς το χρήμα από τους Βραζιλιάνους, προχωράνε τον προγραμματισμό στον ΑΠΟΕΛ. Από Ελλάδα βγαίνουν πληροφορίες ότι θέλει συγκεκριμένους παίχτες ο Πάμπλο Γκαρσία…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
17/06 @ 16:13
Από εδώ και πέρα θα έχουμε… Νιούκαστλ και στην Ελλάδα, μετά τη συγχώνευση δύο ομάδων στα τοπικά της Ηπείρου!
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
BEST OF THEMASPORTS