Ακολουθήστε μας στο Google news
Ήταν οι διαχειριστές – ιδιοκτήτες της ποδοσφαιρικής Πάφου στο Τσίρειο χθες, παρακολούθησαν το Λεμεσιανό ντέρμπι.
Ακούγεται ότι ήταν προσκεκλημένοι των «ομοχώριων» τους, οι οποίοι έριξαν μπόλικο χρήμα και κάνουν κουμάντο στον ποδοσφαιρικό Άρη, κατά τους τελευταίους μήνες.
Οι Ντουμπόφ και Λομάκιν, πρέπει να ξαφνιάστηκαν, αφού βλέπουν το πρότζεκτ των επενδυτών της Λεμεσιανής ομάδας, να εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά με το «καλημέρα» της παρουσίας του Άρη στην πρώτη κατηγορία.
Εξαρτάται φυσικά και τι θα γίνει στο τέλος του δρόμου, τον προσεχή Μάη. Αν οι Ρώσοι επενδυτές του Άρη δουν την ομάδα να κάνει την μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας ευρωπαικό εισιτήριο, τότε οι Ντουμπόφ και Λομάκιν, θα σκεφτούν λογικά τι κάνουν λάθος αυτοί τα τελευταία χρόνια.
Εννοείται ότι την Πάφο, παρότι είναι «πρωταθλήτρια» στις ισοπαλίες μέχρι στιγμής, δεν την βγάζουμε έξω από την διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα.
Λαμβάνοντας υπόψη το ότι ξεκίνησαν άσχημα τον μαραθώνιο, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Ούτε κι η ΑΕΛ έχει σχέση, στην παρούσα φάση, με την περσινή ομάδα που έβγαζε φωτιές…
Η Πάφος θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να… κουνήσει το σεντόνι του Τσιάμπιονς Ληγκ. Τούτο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι, ενώ σε δυο εβδομάδες θα… απλωθεί το σεντόνι της κορυφαίας διοργάνωσης και στο γήπεδο «Άλφαμέγα» στη Λεμεσό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
BEST OF THEMASPORTS