Η Βαλένθια ήταν εξαιρετική, επικράτησε 2-0 της απογοητευτικής Βιγιαρεάλ στο τοπικό ντέρμπι και πλησίασε την εξάδα της βαθμολογίας.
Νικήτρια στο τοπικό ισπανικό ντέρμπι η Βαλένθια!
Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 2-1 της Βιγιαρεάλ στη μεταξύ τους μάχη για την 12η αγωνιστική της La Liga.
Ο Γκιγιαμόν στο 43ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Χοσέ Μπορδαλάς, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν κυρίως στις αντεπιθέσεις. Ο Σολέρ στο 77’ τελείωσε ουσιαστικά το ματς, όταν με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Έτσι η Βαλένθια βγήκε νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τη Βιγιαρεάλ, σκαρφαλώνοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας.
Πηγή: sport-fm.gr
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.