Ακολουθήστε μας στο Google news
Η εντυπωσιακή Βερόνα επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους στο «Μπεντεγκόντι» και βύθισε ακόμα περισσότερο την ομάδα του Αλέγκρι.
Πιο θλιβερή από ποτέ η Γιουβέντους, έφυγε με άδεια χέρια από το «Μπεντεγκόντι», αφού ηττήθηκε 2-1 από την καταπληκτική Βερόνα.
Οι «μπιανκονέρι» υπέστησαν 2η διαδοχική ήττα, ενώ συμπλήρωσαν 3 ματς δίχως νίκη (0-1-2) και κινδυνεύουν να βρεθούν στο -16 από την κορυφή της βαθμολογίας.
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Τούντορ και πανηγύρισαν την 4η νίκη τους στις 8 πιο πρόσφατες αγωνιστικές (4-3-1).
Η Βερόνα ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του φορμαρισμένου Σιμεόνε (11’, 14’), ο οποίος έφτασε τα 6 τέρματα στις 3 τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας του.
Από ‘κει και πέρα, οι «τζιαλομπλού» άντεξαν στις πιέσεις των παικτών της Γιούβε και γίνονταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αλέγκρι ήταν να μειώσει στο 80’ με πανέμορφο γκολ του ΜακΚένι.
Πηγή: sport-fm.gr
Λόγω των οφειλών στους Μπεσάρντ Αμπντουραχίμι, Ετζάζ Χουσαίν και Μουσάγκα Μπακένγκα υπάρχει εμπάργκο στον Απόλλωνα χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το ακριβές ποσό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
30/04 @ 13:40
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή τα διοικητικά της ομάδας:
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
25/04 @ 13:39
Συνεχίζει στην Ομόνοια 29Μ ο Σωτήρης Φιάκας.
BEST OF THEMASPORTS