Ακολουθήστε μας στο Google news
Λίγες ημέρες μετά τον διασυρμό από τον Άγιαξ, η Αϊντχόφεν διέλυσε με 5-2 την Τβέντε.
Τα... σπασμένα για την πεντάρα του Άγιαξ στην Αϊντχόφεν τα πλήρωσε η Τβέντε, που διασύρθηκε με 5-2 από την PSV εκτός έδρας.
Η ομάδα του Δημήτρη Λημνιού (μπήκε στο 67') έκανε το... λάθος να προηγηθεί με τον Φλαπ στο 13ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και γυρίζουν γρήγορα το ματς με Φέρτεσεν (14') και Ζάχαβι (27').
Ο Ζερούκι κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 44ο λεπτό, ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Ρότζερ Σμιντ.
Ο Φέρτεσεν σκόραρε ξανά για το 3-2 στο 54', με τον Κάρλος Βινίσιους να αναλαμβάνει δράση στη συνέχεια, σκοράροντας δύο φορές σε ένα πεντάλεπτο (58', 63') για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Η PSV βρέθηκε έτσι στο -1 από τον Άγιαξ, έχοντας βέβαια ένα ματς περισσότερο.
Πηγή: sport-fm.gr
Το... μπαμ του καλοκαιριού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS