Ακολουθήστε μας στο Google news
Λίγες ημέρες μετά τον διασυρμό από τον Άγιαξ, η Αϊντχόφεν διέλυσε με 5-2 την Τβέντε.
Τα... σπασμένα για την πεντάρα του Άγιαξ στην Αϊντχόφεν τα πλήρωσε η Τβέντε, που διασύρθηκε με 5-2 από την PSV εκτός έδρας.
Η ομάδα του Δημήτρη Λημνιού (μπήκε στο 67') έκανε το... λάθος να προηγηθεί με τον Φλαπ στο 13ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και γυρίζουν γρήγορα το ματς με Φέρτεσεν (14') και Ζάχαβι (27').
Ο Ζερούκι κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 44ο λεπτό, ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Ρότζερ Σμιντ.
Ο Φέρτεσεν σκόραρε ξανά για το 3-2 στο 54', με τον Κάρλος Βινίσιους να αναλαμβάνει δράση στη συνέχεια, σκοράροντας δύο φορές σε ένα πεντάλεπτο (58', 63') για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Η PSV βρέθηκε έτσι στο -1 από τον Άγιαξ, έχοντας βέβαια ένα ματς περισσότερο.
Πηγή: sport-fm.gr
Η Πάφος θέλει από τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα να βάλει βάσεις πρόκρισης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/04 @ 13:40
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή τα διοικητικά της ομάδας:
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
25/04 @ 13:39
Συνεχίζει στην Ομόνοια 29Μ ο Σωτήρης Φιάκας.
26/04 @ 20:45
H Oμόνοια κέρδισε με 3-0 την Πάφο για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σκόρερ για τους πράσινους οι Σεμέδο (2) και Εβάντρο.
24/04 @ 13:11
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Μιχάλης Σεργίου, με αφορμή την εξοντωτική ποινή στον Κύπριο προπονητή, Αντώνη Γιακουμή.
BEST OF THEMASPORTS