Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ «πέταξε» δύο βαθμούς ενάντια στη Δόξα, μένοντας στην ισοπαλία με 2-2, σπαταλώντας για ακόμα ένα ματς πολλές ευκαιρίες και δυσκολία στο να πετύχει γκολ.
Άλλη μια αναμέτρηση, άλλη μια καλή εμφάνιση, όμως, άλλο ένα στραβοπάτημα για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Ξανά το ίδιο σκηνικό. Μπήκε με πάθος, ένταση, προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και στο τέλος... καρδιοχτύπησε μέχρι να ισοφαρίσει. Πάλι πέτυχε γκολ από στατικές φάσεις και όχι σε «open play», σε κανονική ροή αγώνα δηλαδή.
Το σύνολο του Κύπριου κόουτς, παρουσιάστηκε έτοιμο, πλην μερικών παικτών που δεν ήταν στην καλύτερη τους μέρα και έκαναν πολλά ατομικά λάθη.
Ιδιαίτερα από την οπισθοφυλακή και την ανασταλτική του λειτουργία, «πληγώθηκε» αρκετά το συγκρότημα του 44χρονου, αφού, η Δόξα δεν δυσκολεύτηκε να βρει τα γκολ που της έδωσαν την προσωρινή ανατροπή.
Παρά τις απουσίες, ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι τη φετινή χρονιά, αλλά, μόνο αυτό δεν φτάνει. Σημασία έχουν οι βαθμοί, και όσο τα τρίποντα δεν έρχονται, τόσο θα... τρέχει.
Έχασαν έδαφος, και ξεκινάει ένα πρόγραμμα φωτιά για τους γαλαζοκίτρινους, με τρία σερί ντέρμπι, έως το τέλος του πρώτου γύρου και πάνε, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, με αρκετή πίεση,
αφού το αποτέλεσμα -και όχι η εμφάνιση- με τη Δόξα, ήταν ένα πισωγύρισμα. Εξάλλου, πιέζει ήδη ασφυκτικά ο χρόνος...
Ναι μεν οι ισορροπίες είναι λεπτές, ναι μεν δεν έχει ξεφύγει πολύ κάποια ομάδα πάρα πολύ στη βαθμολογία που να μην καλύπτεται η διαφορά, όμως, αν
ο ΑΠΟΕΛ θέλει να προλάβει το... τρένο της εξάδας σε πρώτο λόγο και της Ευρώπης σε δεύτερο, τότε πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς επειγόντως.
Δεν περνά απαρατήρητο πάντως, πως κάτι γίνεται πολύ σωστά στον Αρχάγγελο από την τεχνική ηγεσία και η ομάδα έχει μπει στον σωστό δρόμο. Με ανάλογες εμφανίσεις, αλλά και περισσότερη διάρκεια, θα έρθουν τα σερί και τα τρίποντα.
Υ.Γ. Σχολιάζουμε καθαρά αγωνιστικά την εικόνα του ΑΠΟΕΛ. Για τη διαιτησία υπάρχουν υπεύθυνοι να κρίνουν. Υπεύθυνοι, που μοιάζουν να είναι... ανεύθυνοι, αφού κάθε φορά γίνονται συνεχόμενα και πολλά λάθη.
Ο 17χρονος εξτρέμ Χρύσης Ευαγγέλου είναι ένας ακόμη νεαρός από την ακαδημία της Ομόνοιας που επιβραβεύθηκε με επαγγελματικό συμβόλαιο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/03 @ 15:54
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΑΙΚ με τον Κακουλλή να κάνει προπόνηση.
13/03 @ 14:02
Με βαθιά θλίψη ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ισχύς Λύσης (ΑΣΙΛ) ότι χθες έφυγε από τη ζωή η Κατίνα Παναγίδη Μιχαηλίδη, η αγαπημένη Κατινού, εκ των ιδρυτών και η πρώτη Πρόεδρος, καθώς και Επίτιμη Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος του συλλόγου. Η μακαριστή άφησε πίσω της μια κληρονομιά γεμάτη ανθρωπιά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
13/03 @ 10:07
Φινάλε με στόχο την πρωτιά για την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17 στον 4ο όμιλο της Β΄Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων της UEFA.
07/03 @ 09:35
Εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις απέκτησαν οι συμμετέχοντες στο διήμερο συνέδριο (05-06/03/2025) που πραγματοποίησε η FIFPRO στην Ολλανδία, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 150 δικηγόροι από όλο τον κόσμο
06/03 @ 15:28
Συνεχίζεται η δράση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών με στόχο να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς φαινόμενα βίας, ρατσισμού και προκαταλήψεις.
06/03 @ 11:28
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
BEST OF THEMASPORTS