Ακολουθήστε μας στο Google news

Φαντάζομαι ότι ενδεχομένως να… «ανάψουν τα λαμπάκια» μιας μερίδας οπαδών της Ομόνοιας, όταν δουν τον τίτλο… Κυρίως αυτών που γράφουν στα Social Media, ότι τους «κατέστρεψε ο Νορβηγός» και πως «πρέπει να σηκωθεί να φύγει για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας». Δικαιούνται φυσικά οι άνθρωποι, να σκέφτονται με τον τρόπο που σκέφτονται. Και να λεν την άποψη τους. Δημοκρατία έχουμε… Πρέπει να σας πω, αγαπητοί αναγνώστες, ότι ο Σκανδιναβός προπονητής της Ομόνοιας, ακόμα και σε μια περίοδο που η ομάδα του έχει «βουλιάξει» στο γήπεδο και δεν πάει καθόλου καλά, διδάσκει μαθήματα σωστής νοοτροπίας! Έτσι πιστεύω. Μιλώ για τον τρόπο που λειτούργησε κατά την συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά την αποτυχία στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Φαινόταν βεβαίως, ότι αν του «έβαζες» μαχαίρι δεν θα έβγαζε αίμα, λόγω της πικρίας και της στεναχώριας… Όμως, ήταν ψύχραιμος, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Παραδέχθηκε ότι ο βασικός υπεύθυνος είναι αυτός. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, ούτε έψαξε δικαιολογίες και άφησε εκτεθειμένους τους παίχτες του. Δεν προσπάθησε να «επιτεθεί» σε κανένα δημοσιογράφο, όπως πράττουν άλλοι συνάδελφοι του κατά καιρούς. Είπε και το πολύ απλό, ότι έμειναν πίσω στην βαθμολογία, επειδή δεν είναι τόσο καλοί, όσο πέρσι. Όσοι είναι χρόνια μέσα στο ποδόσφαιρο, έχουν να πουν ότι τους πρωταγωνιστές (προπονητές και παίχτες) τους κρίνεις καλύτερα για τον χαρακτήρα τους, όταν έχουν αποτυχίες κι όχι την εποχή που όλοι τους αποθεώνουν και τους κάνουν πίσκαλα… Να με συγχωρέσουν οι Ομονοιάτες που ζητούν από την διοίκηση να «αποκαθηλώσει» τον άλλοτε αγαπημένο τους καραφλό, αλλά νομίζω ότι ο άνθρωπος (επαναλαμβάνω) με την όλη του στάση στην συνέντευξη τύπου, δίδαξε μαθήματα σωστής νοοτροπίας! Υ.Γ. Αν ήταν την εποχή που «κυβερνούσαν» την Ομόνοια ο «Σομόζα» και κάποιοι άλλοι, θα ήταν δεδομένο σήμερα ότι θα υπήρχε θέμα αλλαγής προπονητή. Θα «έπαιζε» και είδηση στα ραδιόφωνα, ότι «δεν μένει απαθής η διοίκηση, μετά την αγωνιστική κατηφόρα της ομάδας». Την εποχή που έκανε κουμάντο η «ψαθαρκά», σχεδόν τα πάντα ήταν προδιαγραμμένα. Φαίνεται ότι κάποιοι (έστω λίγοι) πεθύμησαν «επιστροφή» σε εκείνες τις εποχές. Τούτο καταλαβαίνω, διαβάζοντας μερικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ