Έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, οι Γιούτα Τζαζ έκαναν πάρτι στο Χιούστον, επικράτησαν 122-91 των Ρόκετς και ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 4-0, κάτι που είχαν να πετύχουν 13 χρόνια!
Μπορεί πριν αρχίσει η σεζόν να μην γέμιζαν σε πολλούς το μάτι, όμως οι Τζαζ έχουν ξεκινήσει τρομερά στο NBA και δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα. Τελευταίο θύμα της ομάδας από την Γιούτα για το 4/4, οι Ρόκετς στο Χιούστον (122-91), με τους φιλοξενούμενους να έχουν επτά διψήφιους σκόρερς, με την πολυφωνία να τους λύνει τα χέρια.
Σε ένα ακόμα ενδιαφέρον ματς, οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν με 104-99 των Σαν Αντόνιο Σπερς, φτάνοντας έτσι τις τρεις σερί νίκες, με τον Λούκα Ντόντσιτς να σταματά το επιθετικό του κρεσέντο στους 25, τη στιγμή που ο Ντετζούντε Μάρεϊ πάλευε μόνος του για το σύνολο του Πόποβιτς.
Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα:
Σίξερς-Πίστονς: 110-102
Γουίζαρντς-Χοκς: 122-111
Μπουλς-Νικς: 103-104
Ρόκετς-Τζαζ: 91-122
Μάβερικς-Σπερς: 104-99
Γουόριορς-Γκρίζλις: 101-104
Συνεχίζεται η αγωνιστική κρίση για την Στεάουα Βουκουρεστίου, αφού μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Champions League από την Σκεντίγια, ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα.
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.