Ακολουθήστε μας στο Google news
Μεγάλο παιχνίδι απόψε στη Γαλλία, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν του Μέσι αντιμετωπίζει την περσινή πρωταθλήτρια Λιλ! Και όπως πάντα, ο Stoiximan σας προσφέρει τα καλύτερα παιχνίδια με μηδενική γκανιότα! Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα μεγάλα ματς στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!
*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!
Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ στις 22:00! Στο 1.43 ο «άσος», στο 5.41 η ισοπαλία, στο 8.55 το «διπλό». Το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.57, το over 3.5 γκολ είναι στο 2.42 και το over 4.5 γκολ στο 4.10, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 2.40. Στο 1.80 το GG, στο 1.95 το NG. Σε ποιο ημίχρονο θα πετύχει περισσότερα γκολ η Παρί Σεν Ζερμέν; Στο πρώτο με απόδοση 3.15, στο δεύτερο με απόδοση 2.10 ή ίδιος αριθμός γκολ και στα δύο με απόδοση 3.20; Οι αντίστοιχες αποδόσεις για τη Λιλ είναι 4.15, 2.95 και 1.87. Το GG στο πρώτο ημίχρονο δίνει 4.10 και στο δεύτερο 3.00, ενώ αν βλέπετε GG και στα δύο ημίχρονα, η απόδοση είναι 8.75. Αν πάλι βλέπετε ισοπαλία με GG στο ημίχρονο, ποντάρετε στο 7.30. Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα; Στο 4.20 η απόδοση για τον Μέσι, στο 4.90 για τον Νεϊμάρ, στο 5.40 για τον Ικάρντι, στο 10.75 για τον Γιλμάζ. Βλέπετε χατ-τρικ του Μέσι; Απόδοση 16.00! Γκολ του Μέσι και στα δύο ημίχρονα δίνει 8.00! Αν πιστεύετε ότι ο Μέσι θα πετύχει περισσότερα γκολ από τη Λιλ, η απόδοση είναι 3.10.
Όλες οι αγορές για το Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ εδώ.
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!
Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δανιήλ Λεσοβόι, έκανε μία καταπληκτική ενέργεια στο χθεσινό ματς με αντίπαλο τον Εθνικό που δείχνει την κλάση του...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/05 @ 18:51
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
30/04 @ 13:40
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή τα διοικητικά της ομάδας:
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
BEST OF THEMASPORTS