Επί της ευκαιρίας των δηλώσεων του το πρωί της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM ο Σταύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο βραδινό ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση λέγοντας τα εξής:
«Ο χαμένος χάνεται απόψε νομίζω. Στην ισοπαλία θα σκεπαστούν κάποια πράγματα κάτω απ’ το χαλί. Στην ήττα όμως, θα έρθουν πολλά. Ξέρουμε καλά τι θα γίνει με ήττα και είμαστε στην Κύπρο. Θα έρθουν μεγάλες φουρτούνες. Η ομάδα που θα χάσει, έχει να χάσει πολλά, αλλά αυτή που θα κερδίσει θα πάρει την πάνω βόλτα. Είναι κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες».
Διαβάστε επίσης: Σταύρος Παπαδόπουλος για ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ – «Καλοκουρδισμένη μηχανή – Ομάδα 4ης, 5ης θέσης και κάτω…»
Ζωντανά η εξέλιξη της μεγάλης πρεμιέρας της Πάφου στη League Phase του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».