Οι κανονισμοί για τον αθλητισμό της Ιταλίας είναι τέτοιοι που πλέον ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο της χώρας κι έτσι η Ίντερ θα τον παραχωρήσει για να μπορέσει ο Δανός να ξαναπαίξει.
Ο Έρικσεν σόκαρε τον κόσμο και έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να κρατήσει την ανάσα του, όταν εκείνος κατέρρευσε στο παιχνίδι της Δανίας με την Φινλανδία στο ξεκίνημα του Euro του καλοκαιριού.
Ευτυχώς το παλικάρι σώθηκε από το καρδιακό επεισόδιο με τον απινιδωτή την ώρα του συμβάντος ν' αποδεικνύεται σωτήριος κι έπειτα από τόσους μήνες πλέον ο Έρικσεν ψάχνει τρόπο να επανέλθει στη δράση.
Επί ιταλικού εδάφους, αυτό έγινε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να συμβεί.
«Υπάρχει νόμος στην Ιταλία που απαγορεύει στους αθλητές να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους αν έχουν υποστεί έμφραγμα. Το κάνουν πολλά χρόνια τώρα και έχουν καταφέρει να μειώσουν κάτω από 3% τους θανάτους αθλητών από προβλήματα καρδιάς» είχε αναφέρει προ καιρού ο καρδιολόγος Σκοτ Μάρεϊ και αυτό βάζει τέλος στην καριέρα του Δανού μεσοεπιθετικού στην Serie A.
Πηγή: www.gazzetta.gr
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.