Ακολουθήστε μας στο Google news
Μιλώντας στο ThemaSports ο Πανίκος Ξιούρουππας, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ, τονίζοντας πως είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα που έχει διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοση της.
Συγκεκριμένα είπε:
«Δεν θεωρώ ότι έχει σμικρύνει η διαφορά ανάμεσα στις λεγόμενες μικρές και τις μεγάλες ομάδες, αλλά αυτό οφείλεται στην κακή παρουσία των παραδοσιακά μεγάλων ομάδων της Κύπρου, όπως είναι για παράδειγμα η Ομόνοια, η Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ, ακόμα και η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας που έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους. Υπάρχει όμως μέχρι στιγμής μία εξαίρεση αναφερόμενοι στο λεγόμενο BIG-6, είναι η ομάδα της ΑΕΚ η οποία έχει διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοση της, κάνοντας πειστικές εμφανίσεις. Θεωρώ ότι η μη σταθερή απόδοση των υπολοίπων μεγάλων ομάδων, είναι αυτό που μας δείχνει μέχρι σήμερα ότι θα χαθούν αρκετοί βαθμοί στην πορεία και το ερώτημα το μεγάλο είναι πόσο θα διαρκέσουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα από τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες»
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑΣ στο {TS} για Ομόνοια-Ανόρθωση: «Ευκαιρία για… ριστάρτ – Θα μπορούσαν να φέρουν καλύτερους παίκτες»
Δυο Σέρβους παίχτες ανακοίνωσε χθες η ΑΕΛ. Τους Μιλοσάβλιεβιτς και Στεφάνοβιτς. Το κοινό σημείο των δυο παιχτών, ότι ήταν συμπαίχτες στην Μπάνκα Τόπολα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
17/06 @ 16:13
Από εδώ και πέρα θα έχουμε… Νιούκαστλ και στην Ελλάδα, μετά τη συγχώνευση δύο ομάδων στα τοπικά της Ηπείρου!
BEST OF THEMASPORTS