Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για την εικόνα της ομάδας: «Δεν χρειάζεται να μιλήσεις με τα άστρα ώστε να αντιληφθείς πως δεν διανύουμε την καλύτερη περίοδο. Η μπάλα είναι στα πόδια μας και όλων όσων βρίσκονται γύρω από την ομάδα, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη, παίρνοντας και αποτελέσματα που είναι το πιο σημαντικό».
Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Θέλουμε να περάσει το μήνυμα πως ναι ήταν επιτυχία η πρόκριση στο Κόνφερενς Λιγκ και ήταν ένας από τους στόχους, που δεν μπορούμε να τους μειώσουμε. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να συμπεριφέρονται οι ποδοσφαιριστές μας το ίδιο σε όλους τους αγώνες. Θέλουμε να διακόψουμε το σερί των συνεχόμενων ηττών και ο μόνος τρόπος είναι να νικήσουμε το παιχνίδι της Παρασκευής».
Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Είμαστε ομάδες, και εμείς και η Ομόνοια, που ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στην κορυφή, μετά τις 32 αγωνιστικές. Το σίγουρο είναι πως η σημερινή βαθμολογική κατάσταση, απέχει από την εικόνα που θέλουμε. Ο νικητής της Παρασκευής θα αισθάνεται καλύτερα για τη συνέχεια.
Είναι σπάνιο το φαινόμενο να παίζουμε μεταξύ μας και να ξέρουμε από πριν το φαβορί της αναμέτρησης. Είναι δύο ομάδες με τεράστια ιστορία, που διαχρονικά διεκδικούν τους τίτλους. Αυτή είναι η μοίρα των ομάδων, να είναι στα πάνω και στα κάτω σε κάποιες περιόδους. Αυτή τη στιγμή είμαστε στα κάτω μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μειώνουμε τις τελευταίες επιτυχίες».
Για όσα έγιναν με Τιμούρ και οπαδούς: «Είμαστε η πιο πολιτισμική ομάδα της Κύπρου. Έχουμε οπαδούς από την μία άκρη της Κύπρου μέχρι την άλλη. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φέρνει κοντά οπαδούς που υποστηρίζουν την ομάδα, αλλά έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε όλους. Αυτοί είναι άλλωστε οι πιο σημαντικοί αιμοδότες της ομάδας, στις καλές και τις κακές στιγμές. Αυτή η συζήτηση όμως δεν έχει κάποιο νόημα, νόημα έχει να νικήσουμε την Παρασκευή».
Για το goal line technology, τη φάση του Χριστοδουλόπουλου και την διαιτησία: «Υπάρχει φάση που ταλαιπωρεί τον κόσμο από το 1966. Δεν είναι πράγματα που συμφωνώ μόνο εγώ, όμως θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα στο συγκεκριμένο ζήτημα. Έχει προκύψει μία συζήτηση το τελευταίο διάστημα, επειδή η Ανόρθωση επιμένει στο δρόμο της στήριξης των Κύπριων διαιτητών. Με την ίδια λογική που ακούμε πως στις ομάδες πρέπει να υπάρχουν Κύπριοι ποδοσφαιριστές και προπονητές, με την ίδια λογική θέλουμε και Κύπριους διαιτητές. Φαίνεται πως κάποιους όποτε τους βόλευε και οι ίδιοι θεωρούσαν πως οι διαιτησίες ήταν ευνοϊκές, έλεγαν να φτιάξουμε ομάδες. Όταν βλέπουμε πως η διαιτησία δεν μας βολεύει, σηκώνουμε το λάβαρο της επανάστασης. Αυτό κάνει ζημιά, γιατί βλέπουμε διαιτητές να σφυρίζουν αλλοπρόσαλλα, να σφυρίζουν με άγχος, να βλέπουμε καθαρό χρόνο 20 λεπτά και γενικά να σκέφτονται την κάθε φάση πως θα την σφυρίξουν. Ακόμα και ο πρόεδρος χθες για την φάση του γκολ, είπε πως είναι μία φάση δύσκολη. Αφού όμως έγινε αυτή η φάση, ας γίνει η αφορμή για να δούμε αν παρέχουμε όλα τα κατάλληλα μέσα στο VAR, και να παρέχουμε ολοκληρωμένη την τεχνολογία με το goal line technology.
Βλέπουμε φάσεις για κόκκινες κάρτες να μην εξετάζονται. Αυτό όμως δεν σχολιάζεται τόσο έντονα, όσο άλλες φάσεις. Ίσως γιατί αν θα ανοίξουμε αυτή την κουβέντα, να έχει αντίθετα αποτελέσματα σε αυτούς που φωνάζουν το τελευταίο διάστημα. Δεν θέλουμε να μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις, όμως όταν ακούμε τόσα πράγματα, τότε πρέπει να αμυνθούμε».
Για το αγωνιστικό: «Και ο Ρισβάνης και ο Αμπαρτζουμιάν έχουν ελπίδες να προλάβουν τον αγώνα. Παραμένουν αμφίβολοι γιατί δεν έχουν προπονηθεί ακόμα, έτσι θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις».
Τον τελευταίο καιρό έχει ασκηθεί κριτική στον Γιάννη Αναστασίου, για το ότι δεν διαχειρίστηκε σωστά κάποιους αγώνες. Όπως για παράδειγμα, μετά από το αιώνιο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας, όπου ο ίδιος και οι παίχτες του, κατάφεραν να «αναστήσουν» τον ΑΠΟΕΛ…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/03 @ 15:54
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΑΙΚ με τον Κακουλλή να κάνει προπόνηση.
13/03 @ 14:02
Με βαθιά θλίψη ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ισχύς Λύσης (ΑΣΙΛ) ότι χθες έφυγε από τη ζωή η Κατίνα Παναγίδη Μιχαηλίδη, η αγαπημένη Κατινού, εκ των ιδρυτών και η πρώτη Πρόεδρος, καθώς και Επίτιμη Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος του συλλόγου. Η μακαριστή άφησε πίσω της μια κληρονομιά γεμάτη ανθρωπιά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
13/03 @ 10:07
Φινάλε με στόχο την πρωτιά για την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17 στον 4ο όμιλο της Β΄Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων της UEFA.
07/03 @ 09:35
Εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις απέκτησαν οι συμμετέχοντες στο διήμερο συνέδριο (05-06/03/2025) που πραγματοποίησε η FIFPRO στην Ολλανδία, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 150 δικηγόροι από όλο τον κόσμο
06/03 @ 15:28
Συνεχίζεται η δράση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών με στόχο να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς φαινόμενα βίας, ρατσισμού και προκαταλήψεις.
06/03 @ 11:28
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
BEST OF THEMASPORTS