Ακολουθήστε μας στο Google news
Υπάρχει ήδη μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις των Ενωσιτών μετά και τη νίκη στον Βόλο, αλλά και... οι επιστολές, αυξάνουν την διάθεση για παρουσία στο γήπεδο.
Η ΑΕΚ κάνει το ρεπό της σήμερα (26/10) Τρίτη και η προετοιμασία για το σημαντικό ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή, ξεκινάει από αύριο Τετάρτη. Ωστόσο η προετοιμασία έχει ξεκινήσει για τα καλά όσον αφορά την παρουσία του κόσμου. Η ΑΕΚ μετά από τρία εντός έδρας ματς με αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ (είχε σε όλα από 15 χιλιάδες και πάνω αντίστοιχα), ετοιμάζεται για να υποδεχθεί πολλούς περισσότερους στο ματς που ακολουθεί την σημαντική εκτός έδρας νίκη στον Βόλο.
Πιο συγκεκριμένα η κινητοποίηση που φαίνεται να υπάρχει και κυρίως μάλιστα εκτός Αθήνας από την επομένη κιόλας του αγώνα στον Βόλο, δείχνει σαφώς πως πάμε για την μεγαλύτερη προσέλευση θεατών στο ΟΑΚΑ, από τότε που άνοιξαν ξανά τα γήπεδα. Η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς έχει πουλήσει 16.043 κάρτες διαρκείας, στην καλύτερη επίδοση μετά την την επιστροφή της στην Super League το καλοκαίρι του 2015. Καλύτερη ακόμη κι από την σεζόν που ακολούθησε την κατάκτηση του τίτλου και στο ξεκίνημα της η ομάδα κατάφερε να προκριθεί και στο Champions League.
Το συγκεκριμένο ματς που έρχεται με την Ένωση μετά την νίκη στον Βόλο να έχει μείνει μόνη δεύτερη, ένα βαθμό μόνο πίσω από τον Ολυμπιακό, είναι από αυτά που αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, καθώς κι ο αντίπαλος είναι δύσκολος. Ωστόσο πιο σημαντικό ακόμη γίνεται από την στιγμή που ο Άρης και ο Απόλλωνας στην Ριζούπολη, είναι τα δύο τελευταία ματς πριν η ΑΕΚ υποδεχθεί για την 10η αγωνιστική τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Εδώ να πούμε πως σίγουρα στο κλίμα πάθους για παρουσία και στήριξη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, παίζει ρόλο και η μάλλον ατυχής έμπνευση από πλευράς όσων θέλουν ο Άρης να κάνει την ζημιά στην Ένωση την Κυριακή, να ανοίξουν θέμα για τους διαιτητές, με την προβολή επικοινωνιακά της επιστολής στον Κλάτενμπεργκ με την οποία η διοίκηση του Άρη ζητάει ξένους elite διαιτητές και στον αγωνιστικό χώρο και στο VAR.
Το αίτημα είναι βέβαια ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Ωστόσο έχει την χρησιμότητα του από την στιγμή που περνάει το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ πως το συγκεκριμένο ματς είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό ΑΕΚ – Άρης το οποίο από μόνο του παραδοσιακά δεν θα αρκούσε για να προκαλέσει ιδιαίτερη κινητοποίηση.
Όσον αφορά την διάθεση των εισιτηρίων κι οτιδήποτε αφορά την προσέλευση των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, η ΑΕΚ σύντομα θα ξεκινήσει εντατικά την ενημέρωση του κόσμου της, καθώς κι εντός ΠΑΕ προετοιμάζονται για την διαχείριση της πολύ μεγάλης ζήτησης που θα υπάρχει. Θυμίζουμε πως με την νέα ΚΥΑ, το ΟΑΚΑ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 40 χιλιάδες κόσμο.
Σε ένα ματς που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Champions League, η Ίντερ νίκησε 4-3 την Μπαρτσελόνα στην παράταση και προκρίθηκε στον τελικό!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/05 @ 10:44
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
03/05 @ 18:51
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
30/04 @ 13:40
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή τα διοικητικά της ομάδας:
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
BEST OF THEMASPORTS