Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανακοίνωση-απάντηση σχετικά με το πανό που ήθελε η ΠΑΕΕΚ να αναρτηθεί στο ματς με την Ομόνοια εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί των πρασίνων.
Αναλυτικά:
Παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τις εμπρηστικές δηλώσεις του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και υποψηφίου με τον Δημοκρατικό Συναγερμό στις Βουλευτικές Εκλογές του περασμένου Μαΐου, Δήμου Γεωργιάδη. Το περιεχόμενο των δηλώσεων του λοιπόν δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Καλά κάνει να αφήσει τις πατριωτικές κορώνες έξω από τον αθλητισμό ο κ. Γεωργιάδης και να ρωτήσει τους ηγέτες της παράταξής του, τον κ. Αναστασιάδη και τον κ. Νεοφύτου, που τελικά είναι τα σύνορά μας, διότι μάλλον κάποια σύγχυση πρέπει να παίζει επειδή από το 2017 και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτάσσει τη λύση δύο κρατών. Συνεπώς, το να συμπαρατάσσεται με μια κυβέρνηση που εδραιώνει μέρα με τη μέρα τη διχοτόμηση και την ίδια ώρα να εκμεταλλεύεται το ποδόσφαιρο για να πουλήσει πατριωτισμό, μόνο κλαυσίγελο προκαλεί.
Όσο και να πουλά η κόντρα και η αντιπαράθεση, με τέτοιους λαϊκισμούς της οκάς δεν εκλέγεται βουλευτής ο κ. Γεωργιάδης. Μάλλον δείχνει μια αδυναμία να αντιληφθεί τους κινδύνους που προκύπτουν όταν ανεύθυνα δυναμιτίζεται το κλίμα.
Τέλος, με αυτούς που δεν καταλαβαίνουν, ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, δεν σηκώνουμε κανένα πανό από κοινού. Διότι το κάθε πανό έχει το περιεχόμενό του και εξαρτάται ποιοι το σηκώνουν, ποιες είναι οι αντιλήψεις τους, τι επιδιώκουν και ποια Κύπρο οραματίζονται.
Συνεπώς, για πλυντήρια εθνικιστικών εξάρσεων και παραληρημάτων ας ψάξει αλλού ο κ. Γεωργιάδης. Διότι εμείς την Κύπρο πραγματικά τη θέλουμε ενωμένη και ολόκληρη και όχι μισή, με σύνορα στο Λήδρα Πάλας.
Την Παρασκευή όλοι γήπεδο, ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Ορατό είναι το ενδεχόμενο ακύρωσης του 1ου τουρνουά προσφυγιάς που διοργανώνει η Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 9 μέχρι τις 11 Αυγούστου, με τη συμμετοχή έξι ομάδων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
BEST OF THEMASPORTS