Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Φράνσις Ουζόχο ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στο εκτός έδρας ματς με τη Βασιλεία πριν από τέσσερις ημέρες, κάνοντας επίσημο ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στην Ομόνοια, είχε πολύ καλή παρουσία και έστειλε μηνύματα στον Μπεργκ, πως μπορεί να στηρίζεται και σ΄ αυτόν στη συνέχεια σε Κύπρο και Ευρώπη και όχι μόνο στον Φαμπιάνο.
Παρά την πολύ καλή του εμφάνιση όμως, μόλις ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του ο Φαμπιάνο επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα και θα υπερασπιστεί απόψε την εστία του "τριφυλλιού" στο ματς με την ΠΑΕΕΚ.
Με αυτή την κίνηση του Μπεργκ, κατάλαβε ξανά ο Ουζόχο πως ο Βραζιλιάνος "γίγαντας" δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, παρά μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος και όσο καλός γκολκίπερ κι αν είναι ο Νιγηριανός, όσο είναι στην Ομόνοια ο Φαμπιάνο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να τον... εκτοπίσει και να πάρει φανέλα βασικού.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS