Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεύτερη σερί νίκη, πρώτη εκτός έδρας, βαθμολογικό άλμα, μα πάνω απ' όλα ο ΑΠΟΕΛ θυμίζει ξανά ομάδα.
Οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι έδειξαν χαρακτήρα, μέταλλο, αντέδρασαν εκεί που ο Άρης ήταν στα καρέ τους και με γκολ από στημένη φάση, κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.
Παρά το προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, παρά το ότι έπαιζε χωρίς βασικά «γρανάζια», παρά την αναγκαστική αλλαγή του Τσεμπάκ μόλις στο 13', ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κερδίσει και τα θέματα του.
Το πάθος που έβγαλαν, οι ποδοσφαιριστές του Κύπριου κόουτς, αλλά και οι πανηγυρισμοί με τον κόσμο μετά τη λήξη του ματς, είναι στοιχεία που θυμίζουν τους γαλαζοκίτρινους προηγουμένων ετών. Όλοι μια οικογένεια, στήριξη στην ομάδα και πλέον ο ΑΠΟΕΛ μπήκε στον σωστό δρόμο.
Βέβαια, χρειάζεται να γίνει αρκετή δουλειά ακόμα, όμως, κάτι κάνει πολύ καλά στον Aρχάγγελο το προπονητικό τιμ. Με μπροστάρη τον Σόουζα, ο οποίος έφτασε τα δύο γκολ και έγινε πρώτος σκόρερ μαζί με τον Καρώ, οι γαλαζοκίτρινοι, σαλπίζουν την αντεπίθεση τους και ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να έχει βρει τη χαμένη του ταυτότητα και να έχει διώξει την αμφισβήτηση, με τους οπαδούς του να στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας τους.
Πλέον, το ζητούμενο είναι η διάρκεια και το τρίποντο εννοείται, ενάντια στη Δόξα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, προετοιμάζει την ομάδα του και περιμένει να μάθει τα νεότερα με τους τραυματίες και ποιους μπορεί να υπολογίζει και ποιους όχι, ενόψει του αγώνα στο Μακάρειο.
Αύριο το βράδυ (19.00) προγραμματίζεται σύναξη των τακτικών μελών του σωματείου στο ξενοδοχείο Elias Beach. Διευκρινίστηκε σε σχετικό δελτίο τύπου την περασμένη εβδομάδα, ότι δεν πρόκειται για συνέλευση…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/03 @ 21:00
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball boyz» της Cablenet ήταν ο Γιάννης Ταραλίδης. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον προπονητή της Ομόνοιας Γιάννη Αναστασίου.
18/03 @ 13:54
Η ΚΟΠ ανακοινώνει των αγώνων της 5ης και 6ης αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο της β' φάσης της Cyprus League by Stoiximan, καθώς και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για το Β’ όμιλο.
13/03 @ 15:54
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΑΙΚ με τον Κακουλλή να κάνει προπόνηση.
13/03 @ 14:02
Με βαθιά θλίψη ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ισχύς Λύσης (ΑΣΙΛ) ότι χθες έφυγε από τη ζωή η Κατίνα Παναγίδη Μιχαηλίδη, η αγαπημένη Κατινού, εκ των ιδρυτών και η πρώτη Πρόεδρος, καθώς και Επίτιμη Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος του συλλόγου. Η μακαριστή άφησε πίσω της μια κληρονομιά γεμάτη ανθρωπιά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
13/03 @ 10:07
Φινάλε με στόχο την πρωτιά για την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17 στον 4ο όμιλο της Β΄Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων της UEFA.
07/03 @ 09:35
Εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις απέκτησαν οι συμμετέχοντες στο διήμερο συνέδριο (05-06/03/2025) που πραγματοποίησε η FIFPRO στην Ολλανδία, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 150 δικηγόροι από όλο τον κόσμο
BEST OF THEMASPORTS