Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε 4-1 του Γιούχτα στην Κρήτη, ενώ η Παναχαϊκή δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αχέροντα Καναλακίου.
Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε 4-1 του Γιούχτα στην Κρήτη και ξεκίνησε ιδανικά τη… δεύτερη προσπάθεια για την επιστροφή, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τον Λιούμη και τον Γροντή.
Οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν τη νίκη με ανατροπή, αφού η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο τρίτο μόλις λεπτό του ματς με γκολ του Σφυρογιαννάκη. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης απάντησε στο 24’ με γκολ του Λιούμη, ενώ στο 37’ και στο 45’ ο Γροντής βρήκε δίχτυα και έκανε το 3-1 για τον Πανιώνιο. Στο 47’ ο Λιούμης βρήκε ξανά δίχτυα για το 4-1.
Με το… αριστερό ξεκίνησε την πορεία της στη Γ’ Εθνική η Παναχαϊκή, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τον Αχέροντα Καναλακίου.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 14’ ο Γεωργίου, με τους Πατρινούς να ισοφαρίζουν στο 34’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαντί. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (41’) ο Αχέρων πήρε ξανά το προβάδισμα (2-1), με το γκολ του Βέρμπη, ενώ στο 82’ ο Θεοδωράκης με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-1
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στους επτά ομίλους της Γ’ Εθνικής:1ος όμιλος
Θερμαϊκος-Αναγέννηση Πλαγιάς 0-1
Δόξα Δράμας-Ορφέας Ξάνθης 0-0
Νέστος Χρυσούπολης-Αγροτικός Αστέρας 1-1
Αλεξανδρούπολη FC-Εθνικός Σοχού 0-2
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Πανδραμαϊκός 0-2
Άρης Αβάτου-Απόλλων Παραλιμνίου 3-1
2ος όμιλος
Ποσειδώνας Μηχανιώνας-ΑΕ Λευκίμμης 3-0
ΟΦΑΜ-Θύελλα Σαρακηνών 3-2
Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΕΠ Κοζάνης 0-4
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αστέρας Καληράχης 0-0
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας-Μακεδονικός 0-2
ΦΣ Κοζάνη-Εδεσσαϊκός 0-1
3ος όμιλος
Νέα Αρτάκη-Ηρακλής Λάρισας 0-0
ΠΟ Ελασσόνας-ΠΟ Φήκης
Ατρόμητος Παλαμά-ΑΟ Υπάτου 1-2
Θησέας Αγριάς-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-0
Αταλάντη-Αμβρυσσέας Διστόμου 1-2
Αετός Μακρυχωρίου-Δήμητρα Ευξεινούπολης 2-2
4ος όμιλος
Εθνικός Σκουλικάδου-Αίας Γαστούνης 1-3
Διαγόρας Βραχνεΐκων-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-1
Αναγέννηση Άρτας-Παναιγιάλειος
Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΟ Διαβολιτσίου
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-Παναχαϊκή 3-1
Αμβρακικός Λουτρού-ΠΑΟ Βάρδας
Ρεπό: Παναγρινιακός
5ος όμιλος
ΑΣ Σαντορίνη 2020-Ερμής Μελιγούς 3-0
ΑΕ Μυκόνου-Ηλιούπολη 3-1
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου-Φωστήρας 2-0
Άρης Σκάλας-Ερμιονίδα 1-1
Παναρκαδικός-Άγιος Ιερόθεος 2-0
Ρεπό: Χαραυγιακός
6ος όμιλος
Αίας Σαλαμίνας-ΑΟ Πυλίου Κω 1-1
Πανελευσινιακός-Εθνικός 2-1
Αήττητος Σπάτων-Αστέρας Βάρης 1-2
Θύελλα Ραφήνας-Προοδευτική 0-2
Αιολικός-Κερατσίνι (Δευτέρα 25/10 – 15:00)
Ρεπό: ΑΟ Καραβάς
7ος όμιλος
Αλμυρός Γαζίου-Άγιος Νικόλαος 0-1
Άρης Σούδας-Πόρος 0-0
Ατσαλένιος-Αναγέννηση Ιεράπετρας 2-0
Γιούχτας-Πανιώνιος 1-4
ΠΑΟ Ρουφ-ΑΕ Νεάπολης 2-1
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.