Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30, 24/10) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten και παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία στους ερυθρόλευκους να αποκτήσουν σαφές βαθμολογικό προβάδισμα από τον Δικέφαλο.
Την Κυριακή (20:30, 24/10) είναι ώρα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Πέδρο Μαρτίνς κάλεσε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή του και είναι έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι.
Το ντέρμπι έρχεται μετά από μία ήττα του Ολυμπιακού. Λίγες μέρες μετά το παιχνίδι στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να συγκεντρωθούν σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Οι Πειραιώτες έχουν την πείρα από... αντίδραση φέτος. Σε μία ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League από τη Λουντογκόρετς ήταν καταιγιστικοί στο επόμενο τους παιχνίδι. Είχαν επικρατήσει 3-0 της Σλόβαν κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Europa League.
Δυνατή αντίδραση είχε η ομάδα του Μαρτίνς και μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκης στην πρώτη αγωνιστική. Λίγες μέρες αργότερα επικράτησε 2-1 της Άντβερπ και συνέχισε με τρεις νίκες σε πρωτάθλημα και αποκορύφωμα το 3-0 στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Ακόμη και μετά το 0-0 στο ντέρμπι των αιωνίων, ο Ολυμπιακός πήρε το διπλό με 2-1 στη δύσκολη έδρα του ΠΑΣ. Επομένως, πάντα μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, οι ερυθρόλευκοι κάνουν το comeback.
Χρυσή ευκαιρία για να πάρει σοβαρό προβάδισμα απέναντι στον ΠΑΟΚ
"Ο Ολυμπιακός αποκτά ενδείξεις ότι θα είναι ισχυρός διεκδικητής, αλλά υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες, οι οποίες έχουμε δει ως τώρα θα είναι δυνατές και υποψήφιες" είχε δηλώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι απέναντι στα Γιάννινα. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Κυριακή έναν εκ των υποψηφίων διεκδικητών του φετινού τίτλου.
Μάλιστα, οι Πειραιώτες έχουν το βαθμολογικό προβάδισμα εφόσον βρίσκονται μπροστά με έναν πόντο διαφορά (14-13) έχοντας εκμεταλλευτεί την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν τη χρυσή ευκαιρία να χτίσουν ακόμη περισσότερο πάνω σε αυτή τη διαφορά και να αφήσουν πίσω τους στο +4 έναν βασικό διεκδικητή του πρωταθλήματος. Και όλα αυτά στην 7η αγωνιστική.
Εάν τα καταφέρει, ο Ολυμπιακός μπορεί να δει με περισσότερη ηρεμία τη συνέχεια και να πατήσει με ακόμη περισσότερο σιγουριά στα πόδια του έχοντας ένα σαφές βαθμολογικό προβάδισμα από τον Δικέφαλο. Με τα σημερινά (23/10) δεδομένα, οι ερυθρόλευκοι είναι μπροστά και από την
ΑΕΚ στο +1 και δεν θα αργήσει η ώρα που θα την αντιμετωπίσουν. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει στο επόμενο του ντέρμπι στην 10η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ (21/11, 19:30) με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.
Είναι λοιπόν σημαντικό πρώτα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από τον έναν αντίπαλό του τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να πάρει το μάξιμουμ από τα επόμενα ματς με Παναιτωλικό (30/10, 19:30) και Ιωνικό (7/11, 19:30) κρατώντας από κάτω του και τους υπόλοιπους διεκδικητές. Έτσι, θα έχει φτάσει στο παιχνίδι με τον επόμενο διεκδικητή σε περίπου ένα μήνα από τώρα με τους καλύτερους δυνατούς όρους.
Τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα
- Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20:30, 24/10)
- Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (30/10, 19:30)
- Ολυμπιακός - Ιωνικός (7/11, 19:30)
- ΑΕΚ - Ολυμπιακός (21/11, 19:30)
sport24.gr
Η προθεσμία που είχε ο Πρόδρομος Πετρίδης έληξε και απάντηση δεν έδωσε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/03 @ 11:22
Μια κίνηση από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Χρυσελεούσας, Νεόφυτο Σέα, ξεχώρισε κατά την επίσκεψη της Προέδρου της Εθνικής Σχολή Δεοντολογίας του Αθλητισμού (ΕΣΔΑ), Δρ Χριστίνας Ιωάννου, στο εν λόγω σχολείο.
18/03 @ 21:00
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball boyz» της Cablenet ήταν ο Γιάννης Ταραλίδης. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον προπονητή της Ομόνοιας Γιάννη Αναστασίου.
18/03 @ 13:54
Η ΚΟΠ ανακοινώνει των αγώνων της 5ης και 6ης αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο της β' φάσης της Cyprus League by Stoiximan, καθώς και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για το Β’ όμιλο.
13/03 @ 15:54
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΑΙΚ με τον Κακουλλή να κάνει προπόνηση.
13/03 @ 14:02
Με βαθιά θλίψη ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ισχύς Λύσης (ΑΣΙΛ) ότι χθες έφυγε από τη ζωή η Κατίνα Παναγίδη Μιχαηλίδη, η αγαπημένη Κατινού, εκ των ιδρυτών και η πρώτη Πρόεδρος, καθώς και Επίτιμη Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος του συλλόγου. Η μακαριστή άφησε πίσω της μια κληρονομιά γεμάτη ανθρωπιά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
13/03 @ 10:07
Φινάλε με στόχο την πρωτιά για την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17 στον 4ο όμιλο της Β΄Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων της UEFA.
BEST OF THEMASPORTS