Πλούσιο καλαθοσφαιρικό θέαμα θα μεταδοθεί από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου μέχρι και την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, σε Cytavision, CBF TV και στο κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube. Τέσσερις μεταδόσεις αφορούν αναμετρήσεις της ΟΠΑΠ Basket League, και μία για την ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας.
Οι τρεις από τους πιο πάνω πέντε αγώνες θα μεταδοθούν σε ανοιχτή ζώνη από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube, σε συνέχεια των πιλοτικών μεταδόσεων που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη αγωνιστική.
Παρακαλούμε όπως υπάρχει κατανόηση από το κοινό για τις πιλοτικές μεταδόσεις των αυτόματων καμερών, λόγω πιθανόν τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν. Οι πιλοτικές μεταδόσεις θα συνεχιστούν και στις επόμενες αγωνιστικές, μέχρι την ολοκλήρωση των τεχνικών ελέγχων σε όλα τα γήπεδα.
Παρασκευή 22 Οκτωβρίου
19:30 ΑΠΟΠ – Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ / ΟΠΑΠ Basket League / Κανάλι ΚΟΚ στο YouTube – Πιλοτική μετάδοση
Σάββατο 23 Οκτωβρίου
17:30 ΑΠΟΕΛ – Πετρολίνα ΑΕΚ / ΟΠΑΠ Basket League / CBF TV
Κυριακή 24 Οκτωβρίου
12:00 Ανόρθωση – ΑΕΛ / ΟΠΑΠ Γυναικών / Κανάλι ΚΟΚ στο YouTube – Πιλοτική μετάδοση
19:30 Ανόρθωση – Κεραυνός / ΟΠΑΠ Basket League / Κανάλι ΚΟΚ στο YouTube – Πιλοτική μετάδοση
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου
19:30 ΕΘΑ – ΕΑΣ Ομόνοια / ΟΠΑΠ Basket League / Cytavision
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.