Ακολουθήστε μας στο Google news
Η διοίκηση της Νιούκαστλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παρακαλεί τους φιλάθλους να μη φορούν κελεμπίες στο γήπεδο, τονίζοντας ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας είδαν με καλό μάτι αυτόν τον πανηγυρισμό, ο οποίος όμως μπορεί να παρεξηγηθεί από άλλους.
Η Νιούκαστλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παρακαλεί τους φίλους της ομάδας να μην έρχονται στο γήπεδο φορώντας κελεμπίες, κάτι που συνδέεται άμεσα με την εξαγορά της ομάδας από τον πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχαμάντ Μπιν Σαλμάν.
Όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν είναι με προσβλητικό τρόπο τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό, αντίθετα το είδαν θετικά. Αυτό συνέβη στην αναμέτρηση με την Τότεναμ, στο Σεν Τζέιμς Παρκ.
Ωστόσο θεωρούν ότι αυτό μπορεί να ληφθεί ως προσβολή από κάποιους και γι' αυτό το λόγο, τους παρακαλούν να μην το κάνουν. Ξεκαθαρίζουν ότι ο κάθε φίλαθλος μπορεί να έρχεται στο γήπεδο με βάση τα όσα ταιριάζουν στην κουλτούρα και στη θρησκεία του.
sport24.gr
Ο Παμπος Χριστοδούλου με γραπτή δήλωση ενημερώνει για τις επαφές που είχε για να αναλάβει ξανά την διοίκηση της ΑΕΛ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS