Ακολουθήστε μας στο Google news
Το δαχτυλίδι του πρωταθλητή που παρέλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν όλα τα λεφτά.
Οι πρωταθλητές Μπακς έβαλαν το πολύτιμο δαχτυλίδι στο χέρι τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (ψηφίστηκε ανάμεσα στους 75 κορυφαίους παίκτες της ιστορίας), ο Θανάσης, ο Κρις Μίντλετον, ο Τζρου Χόλιντεϊ και οι υπόλοιποι παικτες των ελαφιών φόρεσαν τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή,με τον Greek Freak να αποθεώνεται και να παίρνει το... κόσμημα που πάλεψε πολύ για να αποκτήσει.
Λάμπει στο χέρι του Γιάννη, με τους Μπακς να αποκαλύπτουν τη σχεδίαση του, η οποία κόβει την ανάσα. Το άξιζε, πάλεψε και το έκανε δικό του μετά από μια πολύ απαιτητική σεζόν, στην οποία πήρε το... σκαλπ των Σανς στους τελικούς.
gazzetta.gr
Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Ζάζα στην Πάφο...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
BEST OF THEMASPORTS