Έχουν «κλειδώσει» πρόσφατα, οι προσλήψεις του διευθυντή της εταιρίας διαχείρισης, αλλά και του διευθυντή εγκαταστάσεων του νέου γηπέδου στο Κολόσσι.
Ο «περπατημένος» στα σαλόνια της ΟΥΕΦΑ, Αρίστος Ποταμίτης αναλαμβάνει διευθυντής της εταιρίας, ενώ για το άλλο πόστο έχει προσληφθεί ο Νικόλας Βασιλείου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Έχει προκηρυχθεί και θέση για την πρόσληψη οικονομικού διευθυντή. Πρόκειται για ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα –για τα κυπριακά δεδομένα- θα επιλεγεί ο άνθρωπος που θα κριθεί ότι διαθέτει τα κατάλληλα προσόντα για να γίνεται σωστή διαχείριση των εσόδων και των εξόδων.
Εννοείται ότι προσεχώς θα ανοίξουν κι αρκετές άλλες θέσεις εργασίας στο καινούργιο ποδοσφαιρικό «παλάτι» της Λεμεσού.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.