Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Βέρο Σάλατιτς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Total Green και αναφέρθηκε στην πορεία των πρασίνων και την παρουσία του επί Νεόφυτου Λάρκου στην τεχνική ηγεσία.Αναλυτικά:
«Είναι κρύο στην Ελβετία. Θα είμαι στο γήπεδο με τον μάνατζερ Νικόλα Ραφαήλ. Χαιρετίσματα στον Νεόφυτο Λάρκου, μαζί του κερδίσαμε το κύπελλο. Είναι καλή ομάδα η Ομόνοια κι ελπίζω να τα πάει καλά με την Βασιλεία την Πέμπτη.
Όταν άκουσα για πρώτη φορά για την Ομόνοια δεν ήθελα να έρθω γιατί ήθελα να έρθω στην Κύπρο αλλά να αγωνιστώ σε καλύτερο πρωτάθλημα. Επέμεινε ο μάνατζερ μου και ήρθε και μου άρεσε πάρα πολύ.
Η περίοδος από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι το τέλος της σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου ήταν η καλύτερη περίοδος. Ήταν η πρώτη κατάκτηση κυπέλλου στην καριέρα μου και είναι αξέχαστη. Πλέον είμαι προπονητής σε ακαδημία ποδοσφαίρου και είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω έρθει ξανά στην Κύπρο και είναι πολύ ωραίο όταν έρχομαι».
Το μήνυμα του στον κόσμο της Ομόνοια: «Θυμάμαι την Θύρα 9 και το "Ομόνοια-Λαός" ήταν ωραίες στιγμές με αυτούς τους οπαδούς».
Ντέρμπι... ευρωπαίων απόψε (19:00) στο «ΑΕΚ Αρένα», όπου η ΑΕΚ θα «διασταυρώσει τα ξίφη της» με την πρωταθλήτρια Πάφο, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.