Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Στίβεν Τσούμπερ έφτασε τα τέσσερα γκολ ταχύτερα από κάθε άλλη σεζόν της καριέρας του.
Με το… καλημέρα στη σεζόν ο
Στίβεν Τσούμπερ κάνει διαφορά για την
ΑΕΚ. Μολονότι η εμφάνισή του
απέναντι στον Ατρόμητο (3-0) δεν ήταν η καλύτερη, ο Ελβετός μέσος έφτασε τα τέσσερα γκολ στην Super League. Ποτέ άλλοτε στην καριέρα του δεν είχε τόσο μεγάλη παραγωγικότητα στις έξι πρώτες συμμετοχές του.
Το 2008/09 στην τρίτη κατηγορία της Ελβετίας χρειάστηκε να έρθει η 21η αγωνιστική για να φτάσει στα τέσσερα γκολ με την U21 της Γκραχσόπερς. Το 2009/10 και το 2010/11, με την πρώτη ομάδα της Γκρασχόπερς και στη μεγάλη κατηγορία πλέον, έφτασε τα τέσσερα γκολ στην 32η αγωνιστική. Το 2011/12 ο Τσούμπερ έφτασε στην επίδοση αυτή στην 31η αγωνιστική και το 2012/13 την 13η αγωνιστική.
Το 2016/17, στην Bundesliga με τη Χόφενχαϊμ πλέον, έφτασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα στην 33η αγωνιστική και το 2018/19 με τη Στουτγάρδη στην 24η αγωνιστική.
Σε καμία άλλη σεζόν ο Τσούμπερ δεν σημείωσε τέσσερα ή περισσότερα τέρματα. Το ρεκόρ του είναι τα 10 γκολ με την Γκρασχόπερς τις σεζόν 2010/11 και 2011/12, ενώ εκτός Ελβετίας δεν έχει πετύχει περισσότερα από τα 5 γκολ που είχε σημειώσει το 2018/19, όταν αγωνίστηκε σε Χόφενχαϊμ και Στουτγάρδη.
sport-fm.gr
Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS