Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το 2-2 με τη Φλόρα Ταλίν στο ΓΣΠ είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη...
«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, για ακόμη μια φορά έπρεπε να σκοράρουμε παραπάνω φορές. Ετσι όπως παίξαμε έπρεπε να σκοράρουμε πάνω από δυο γκολ. Μετά το 2-0 έπρεπε να ήταν ευκολότερο για μας. Το εύκολο το κάναμε δύσκολο. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, εκεί είναι η προσοχή μας».
Όταν έγινε το 2-0, σκέφτηκες ότι μπορεί η Ανόρθωση να χάσει τη νίκη... «Δεν είμαι σίγουρος με βάσει των παιχνιδιών που έχουμε παίξει. Το πρόβλημα μας είναι αυτό. Σαν ομάδα πρέπει να δουλέψουμε αλλά και ως ατομικά. Για να διορθώσει κάποια πράγματα πρέπει να δουλέψεις».
Ενα σχόλιο για τον Κατσαράβα... «Καλό παιχνίδι. Τον υπολογίζουμε. Όλοι είχαν ευκαιρία να παίξουν εκτός αυτός. Προσπαθεί, ακόμη είναι πολύ μακριά σε αυτά που ξέρω ότι μπορεί αν δώσει. Είχε καλή παρουσία. Είμαστε ευχαριστημένοι».
Πως μπορεί η Ανόρθωση να το ανατρέψει; «Η εικόνα ήταν καλή, έχουμε αρνητικά αποτελέσματα. Για να κερδίσουμε πρέπει να βάλουμε πάνω από δυο γκολ. Το πρόβλημα μας είναι αμυντικά. Γενικώς ως ομάδα. Στην προετοιμασία είχαμε προβλήματα».
Για τον Αμπαρτσουμιάν... «Ήταν αναγκαστική αλλαγή. Δεν ξέρω αν είναι πολύ σοβαρό».
Από πλευράς παικτών ο Μιχάλης Ιωάννου είπε: «Προηγηθήκαμε 2-0. Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα ως ομάδα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Τώρα βλέπουμε την ΑΕΚ, θέλουμε να κερδίσουμε. Εκεί είναι η προσοχή μας».
Έφτιαξαν ατμόσφαιρα οι ΑΕΛίστες, στην σημερινή επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας τους και μαζί με τους παλαίμαχους έγιναν ένα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS