Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ, και υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τους κυανόλευκους.
Όλα όσα είπε:
«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που δεν μας άφησε ικανοποιημένους το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι βάση απόδοσης ο Απόλλωνας δικαιούτο τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεχθήκαμε ένα εύκολο τέρμα στην αρχή του αγώνα, η Ομόνοια προσπάθησε με αντεπιθέσεις να σκοτώσει το παιχνίδια εμείς είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Ομόνοια αμύνθηκε από το 60’ και μετά με διπλή ζώνη άμυνας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και για αυτό συγχαρήκαμε την Ομόνοια για τη νίκη της γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο μεμπτό στον αγωνιστικό χώρο».
Για τη φάση του Νταμπό με τον Ζράντι: «Συμβαίνουν αυτά. Η ομάδα έδειξε αντίδραση, μέταλλο. Θέλαμε να δούμε την ομάδα με ένα δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας. Να δούμε πως θα παρουσιαστεί αγωνιστικά και νομίζω η παρουσία μας ήταν εξαιρετική. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και το ότι η Ομόνοια αμύνθηκε με κάθε τρόπο στα τελευταία λεπτά λέει αρκετά για την εμφάνιση μας. Έτσι είναι όμως υπάρχει δρόμος. Δεν υπάρχει καλή και κακή ήττα. Για μας το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Προετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι με την Πάφο».
Για την εικόνα του Απόλλωνα: «Με το δείγμα των έξι αγωνιστικών και με τα όσα ακούστηκαν το καλοκαίρι, νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα. Δεν λέω ότι είναι πάρα πολύ καλός ο Απόλλωνας, αλλά παίζει καλύτερα από τους υπόλοιπους. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, δεν έχουμε μέχρι στιγμής το εύκολο τέρμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, πράγμα το οποίο κυρίως σε παιχνίδια ντέρμπι κάνει τη διαφορά όπως χθες γιατί η Ομόνοια τρεις ευκαιρίες είχε και σκόραρε».
«Γενικά παίξαμε καλά χθες, αλλά όταν δεν κερδίζεις και είσαι ο Απόλλωνας, η ήττα είναι αυτό που μετρά. Σιγά σιγά η ομάδα ανακτά μια συγκεκριμένη η ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Θέλει χρόνο αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτέλεσμα»
Για τον Βούκασιν Γιοβάνοβιτς: «Είναι έτοιμος και είναι καθαρά επιλογή του προπονητή».
Για τον Μαλεκκίδη: «Υπήρχε ένα μικροπρόβλημα και θα το δούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας».
Για Κατελάρη και Μάρκοβιτς: «Είναι αρχές της εβδομάδας και νομίζω να περιμένουμε την ιατρική αναφορά την Τετάρτη για να δούμε ποιοι θα προλάβουν το ματς με την Πάφο».
Για τον αγώνα με την Πάφο: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί για να έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Για τον κόσμο: «Ήρθε ο κόσμος, τον στεναχωρήσαμε, κρατάμε το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα, είμαστε μια καινούργια ομάδα και σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Ελπίζουμε να έρθουν σύντομα τα θετικά αποτελέσματα».
Με μακροσκελή ανάρτηση του στα social media ο Επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29Μ, Αδάμος Ευσταθίου, δίνει τις δικές του απαντήσεις για την ανακοίνωση της Ομόνοιας και το βίντεο που δημοσίευσε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS