Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά το διαζύγιο του Οθέλλου Αθηαίνου με τον Μιχάλη Σεργίου, ήδη από το βράδυ της Κυριακής έχουν προταθεί Κύπριοι προπονητές στους διοικούντες της ομάδας.
Από όσο πληροφορούμαστε ήδη μία με δύο περιπτώσεις προπονητών που γνωρίζουν αρκετά καλά το πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας, μιας και στο παρελθόν έχουν δουλέψει σε ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό το πρωτάθλημα, έχουν τον πρώτο λόγο.
Βέβαια, η οριστική απόφαση για τον εκλεκτό νέο προπονητή του Οθέλλου, θα παρθεί τα προσεχή 24ωρα, μιας και ο χρόνος... πιέζει, με την ομάδα από αύριο να μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική.
Για την 6η αγωνιστική ο Οθέλλος υποδέχεται την Ε.Ν. Παραλιμνίου το ερχόμενο Σάββατο, όπου αναμένεται ότι θα έχει στον πάγκο και να κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής.
Με προπόνηση στο ΓΣΠ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα της Τρίτης με τη Ρουμανίας για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS