Έσπασε το ρόδι η Ε.Ν. Αγίας Βαρβάρας, κερδίζοντας στο ντέρμπι νεοφώτιστων το ΘΟΪ Αυγόρου με 27-23 ( 17-14 ημίχρονο), για την 3η Αγωνιστική.
Το παιχνίδι εγινε στο κλειστό "Κυριάκος Πισσης" που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομαδα της Αγιας Βαρβάρας.
Κακουρής & Σταύρου εβαλαν απο 7 γκολ για τους νικητές. Με 8 ο Ραφαήλ Κάρυος του ΘΟΪ Αυγόρου ηταν πρωτος σκόρερ του αγώνα.
Πένθος στον Κυπριακό Αθλητισμό... Όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, «έφυγε» από τη ζωή η Κύπρια αθλήτρια, Μαρία Αριστοτέλους μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Αδιανόητο περιστατικό σε αγώνα πάλης στο Λος Άντζελες: Ο Raja Jackson, γιος του θρύλου του UFC Rampage Jackson, επιτέθηκε βάναυσα στον Syko Stu σε ζωντανή μετάδοση. Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ο παλαιστής.
Mια πολύ σημαντική ανακοίνωσε έκανε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος για πριμ 200.000 ευρώ που δίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις παγκόσμιες πρωταθλήτριες Εθνικές ομάδες πόλο γυναικών και ανδρών.
Την απόφαση να μην ταξιδέψει στο Τόκιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών, πήρε ο Μίλαν Τράικοβιτς, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μέσα στις θέσεις πρόκρισης στα 110μ. με εμπόδια, μέσω της παγκόσμιας κατάταξης.