Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια (Κυριακή, 17/10, 17:00).
Αναλυτικά:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παραδοσιακό ντέρμπι με την Ομόνοια, ένα παιχνίδι που είναι πάντα αμφίρροπο. Δεν κρίνεται τίποτα αλλά είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί που θα τους κυνηγήσουν και οι δυο ομάδες. Εμείς αφήσαμε πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στη Λευκωσία, όμως ο Απόλλωνας έχει την ποιότητα και την εμπειρία και θα ταξιδέψουμε στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε».
Για τις πιθανότητες των δύο ομάδων: «Είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής. Είναι δύο ποιοτικές ομάδες, καμιά φορά τα αποτελέσματα είναι και θέμα συγκυριών. Είναι 50-50 οι πιθανότητες».
Για το ότι σε περίπτωση νίκης του Απόλλωνα, η Ομόνοια θα μείνει πίσω 11 βαθμούς: «Δεν προετοιμάζεσαι ποτέ με τα πιθανά σενάρια. Το πρωτάθλημα είναι μια διαδικασία βαθμοθηρίας. Είναι ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα, θα αγωνιστούν όλοι με όλους τέσσερις φορές. Εμείς φτάνουμε στο τέλος ενός δύσκολου προγράμματος με πέντε συνεχόμενα ντέρμπι, βάζοντας μέσα και το παιχνίδι με τον Άρη».
Για το πως αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας το παιχνίδι: «Εντάξει δεν υπάρχει κάποιο άγχος, κανένα ίχνος φόβου, η βαθμολογική της συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές της δυνατότητες, όμως εμείς έχουμε σημαντικές επιστροφές ποδοσφαιριστών που δεν τους είχαμε τα προηγούμενα παιχνίδια ή αγωνίστηκαν λιγότερο. Αναφέρουμε στους δύο Γιοβάνοβιτς και Αλμπάνη».
Αγωνιστικά νέα: «Θα λείψουν οι Μάρκοβιτς, Τζουμ και Κατελάρης. Ο Μάρκοβιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς, έχει ένα χρόνιο πρόβλημα που δεν ξεπέρασε ακόμη».
Αν θα είναι έτοιμοι κάποιοι στο επόμενο παιχνίδι: «Είναι προτιμότερο να μην θέτουμε χρονοδιαγράμματα, ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά».
Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι πάρα πολύ νωρίς, μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περίπου 400 εισιτήρια, ίσως 1000 φίλοι του Απόλλωνα να είναι στη Λευκωσία».
Για Μαυρία, Παναγιώτου, Παπουλή και Γιούστε: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτά είναι σύνηθες φαινόμενα, δεν είναι καμία ιδιαιτερότητα. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Είναι Απόλλων εναντίον Ομόνοιας».
Με τρεις αγώνες αρχίζει η δράση στο Κύπελλο Coca - Cola Α' και Β' Κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
BEST OF THEMASPORTS