Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πιστή στις αρχές της δεν θα μπορούσε να μην μπει δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησης του ταλαντούχου επιθετικού της Σάλτσμπουργκ, Καρίμ Αντεγιέμι.
Ποια ομάδα θα μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα το ταλέντο του Καρίμ Αντεγιέμι. Μα φυσικά, η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αν ο γερμανικός σύλλογος δεν μπορεί να εκτοξεύσει το ταλέντο του 19χρονου, τότε ποιος; Το παιδί – θαύμα του γερμανικού ποδοσφαίρου ανθίζει στην Αυστρία κάνοντας πράγματα και θαύματα στην Σάλτσμπουργκ. Ο νεαρός επιθετικός σκοράρει ασταμάτητα κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν για το τεράστιο ταλέντο του.
Από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει σταματήσει στιγμή να απασχολεί τους μεγάλους της Ευρώπης. Με δέκα γκολ σε 14 συμμετοχές με τους Αυστριακούς φιγουράρει στη λίστα με τους πιο «καυτούς» επιθετικούς των ευρωπαϊκών γηπέδων. Είναι περιττό να πούμε πως ο μικρός τους τελευταίους μήνες παρακολουθείται στενά από τμήματα σκάουτινγκ ομάδων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πολλές ακόμα.
Στη Γερμανία τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η φήμη πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει και μπορεί να μπει πρώτη στη κούρσα της διεκδίκησης του Αντεγιέμι. Ο 19χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σάλτσμπουργκ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ωστόσο θεωρείται σαφές πως οι Αυστριακοί μοιάζει απίθανο να τον διατηρήσουν στις τάξεις του μετά το επόμενο καλοκαίρι. Ο Γερμανός δημοσιογράφος και ειδικός στα θέματα της Ντόρτμουντ, Πάτρικ Μπέργκερ τόνισε σε εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης πως ο νεαρός είναι στόχος των Βεστφαλών.
Θα μπορούσε ο Αντεγιέμι να είναι και ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Έρλινγκ Χάαλαντ στη κορυφή της επίθεσης της Ντόρτμουντ. Ο Νορβηγός φορ το επόμενο καλοκαίρι θα βρεθεί εκ νέου στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Φέτος μπορεί να παρέμεινε στο Ιντούνα Παρκ, του χρόνου όμως το σενάριο αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο. Ο Αντεγιέμι από την άλλη είναι ένα τεράστιο ταλέντο που θα μπορούσε να δοκιμάσει να μπει στα παπούτσια του Νορβηγού. Αυτό φαίνεται πως σκέφτονται στην Ντόρτμουντ και προχωρούν δυναμικά για την περίπτωσή του. Η τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων αγγίζει τα 35 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: Sportsking.gr
Από την πρώτη μέρα που αποφάσισαν στην ΑΕΛ να μην διατηρήσουν τον Μάριο Νικολάου και τη νέα σεζόν, σχηματίστηκε λίστα υποψηφιοτήτων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
07/05 @ 21:10
Το πανόραμα του κυπέλλου της σεζόν 2024/25.
06/05 @ 10:44
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
03/05 @ 18:51
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
BEST OF THEMASPORTS