Μετά το χθεσινό διαζύγιο της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς με τον Διονύση Διονυσίου, σήμερα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη σε ότι αφορά το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.Διαβάστε: Βγήκε το ΔΙΑΖΥΓΙΟ με Κύπριο προπονητή – «Ευχαριστούμε για τη συνεργασία…»
Το απόγευμα θα υπάρξει συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, όπου θα απασχολήσει αρκετά τους παράγοντες το ποιος θα είναι ο νέος κόουτς.
Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως πρώτο φαβορί για να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Δημήτρης Δασκαλάκης. Μέχρι στιγμής στην προπονητική του καριέρα κάθισε στον πάγκο Ερμή Αραδίππου και Εληά Λυθροδόντα.
Σε ότι αφορά την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Δασκαλάκης αγωνίστηκε σε ΑΠΟΕΛ, Εθνικό Άσσιας, ΑΕΚ, Εθνικό Αστέρα, Ολυμπιακό, ΠΑΕΕΚ, Εργοτέλη και Εθνικό Λατσιών.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.