Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΟΑ, διαψεύδει σημερινό (11/10) δημοσίευμα της economytoday, που έκανε λόγο για παράτυπη λειτουργία της πλατφόρμας της Κάρτας Φιλάθλου εδώ και 13 μήνες, αλλά και για ακύρωση «φωτογραφικού» διαγωνισμού.
Αναλυτικά:
«Σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα αναφορικά με την Κάρτα Φιλάθλου, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού απορρίπτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και επισημαίνει ότι, ασφαλώς και βρίσκεται σε ισχύ Σύμβαση Επεξεργασίας Δεδομένων μεταξύ του ΚΟΑ και της εκτελούσας την επεξεργασία εταιρείας.
Όσον αφορά στην προκήρυξη διαγωνισμού σχετικά με την Τεχνική Υποστήριξη της Κάρτας Φιλάθλου, αναφέρουμε ότι λόγω της ανάγκης αναβάθμισης του συστήματος με βάση τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, ο Οργανισμός βρίσκεται σε διαδικασία εξέτασης διαφόρων επιλογών, με στόχο την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για τη συνέχιση και βελτίωση της λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης της Κάρτας Φιλάθλου».
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.