Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα deal που είναι στα... σκαριά και αν ολοκληρωθεί, θα "ταράξει τα νερά" στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, έχει ως πρωταγωνίστρια την Ομόνοια Λευκωσίας!
Όπως έγινε γνωστό, ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας John Christodoulou επέδειξε επίσημα ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ομόνοιας και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη!
Η πληροφορία μάλιστα είναι γκαραντί, αφού επιβεβαιώνεται από στενούς συνεργάτες από το επιχειρηματικό περιβάλλον του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και όχι μόνο!
Πάντως, δεν αποκλείεται αν τελικά ολοκληρωθεί το deal και αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ομόνοιας μετά από 3,5 χρόνια, να υπάρξει συνεργασία του Τζον Χριστοδούλου με τον Σταύρο Παπασταύρου.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Τζον Χριστοδούλου, ο όποιος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι οπαδός της Ομόνοιας, θεωρείται στον κόσμο του επιχειρείν, ως ο ηγέτης του real estate και είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Yianis Group, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων στον τομέα των ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ενημέρωση από την Πάφο για τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα με την Ντιναμό...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
BEST OF THEMASPORTS